NB III. – Húsvét vasárnap a Kisvárda Master Good II. csapatát fogadjuk

 


Húsvét vasárnapján újra a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszik csapatunk. A 16.30 órakor kezdődődő zárt kapus mérkőzésen a Kisvárda Master Good II. csapatát fogadjuk.


A Kisvárda Master Good II. jól képzett játékosokból álló második csapat, akik jelenleg a tartalékcsapatok közül a legelőkelőbb helyen vannak a tabellán, a 7. helyen. Eddigi mérkőzéseken 11 alkalommal győztek, 9 döntetlen és 6 vereség mellett. Az NB III. Keleti csoportjában a döntetlenek tekintetében listavezetők. Az előző fordulóban a Sajóbábonyi VSE vendégeként hozták el a 3 pontot a borsodi csapat otthonából.

Csapatunknak nem úgy sikerült az előző forduló, ahogyan terveztük. A szombati mérkőzésen az utolsó percekben szerzett góllal csak 1 pontot sikerült elhozni a Putnok FC otthonából. Így sajnos visszacsúsztunk az 5 helyre a tabellán. Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható Vitelki Zoltán vezetőedző és a csapat számára. Mivel ebben az esetben van esélyünk visszaszerezni a 4. pozíciót, ha a BVSC.Zugló – Füzesgyarmati SK rangadó kedvezően alalkul a számunkra.

Az őszi szezonban Kisvárdán a Várkerti Stadionban 0-0-ás dötetlent játszottunk a jelenlegi ellenfelünk ellen.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk védőjét, Valkay Richárdot kérdeztük honlapunkon:

– A Putnok elleni mérkőzés megmutatta, hogy az első perctől kezdve koncentrálni kell. Erre is készülünk, valamint arra, hogy hazai pályán a mi elképzelésünk érvényesüljön. Bátran kell focizni. Hiszünk a győzelemben és ugyanúgy meg fogunk tenni mindent érte.

 

– Úgy gondolom egy nagyon masszív csapat ellen fogunk játszani, de itthon nagyon jól szerepelünk és itthon fogjuk tartani a 3 pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Kiss Gergő

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Kovács Máté


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?