NB III. – “Hatpontos” rangadó Füzesgyarmaton

 


Újra hétközi forduló következik szerdán, ezúttal Füzesgyarmatra látogatunk “hatpontos” rangadóra. A zárt kapus mérkőzés 17.00 órakor kezdődik a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.


Az Füzesgyarmati SK jelenleg a 5. helyét foglalja el, velünk azonos pontszámmal, a több győztes mérkőzésének köszönhetően egy pozícióval előttünk. Az eddigi találkozókon 17 mérkőzésen nyertek, 3 döntetlen és 11 vereség mellett. Az utolsó öt fordulóban 5 pontot szereztek. Az előző héten a FC Hatvan otthonából hozták el 3 pontot.

Csapatunknak az előző fordulóban is arangadót játszott hazai pályán, ahol a listavezető Tiszakécskei LC ellen 1 pontot szereztünk. A játékosok nagy akarással, taktusan játszottak az egész mérkőzésen, így a döntetlen igazságosnak mondható. A szerdai fordulóban újabb komoly megmérettetés vár ránk Füzesgyarmatot, mivel mindkét csapat a győzelemre fog összpontosítani, mivel csak a három ponttal lehet továbbra is az élmezőnyben maradni. Mutatókat tekintve mi is – az ellenfelünkhöz hasonlóan – 5 pontot szereztünk az utóbbi 5 fordulóban. Így két hasonló formában lévő csapat mérkőzése következik, így adott a remek találkozó vár Vitelki Zoltán vezetőedzőre és a csapatra.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a félidei 0-1-es eredményt megfordítva 2-1-re nyertünk.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Révész Andrást kérdeztük honlapunkon:

– A Tiszakécske ellen nagy akarattal és tartással játszott, taktikusan játszott a csapat. Ha ezt meg tudjuk még spékelni bátrabb támadójátékkal, akkor nem lehet gond. Nehéz sorozat előtt állunk, nagyon fontos a mentális és fizikai frissesség.

 

– Szerdán nagyon fontos meccs elé nézünk. A héten két rangadó is vár a csapatra, amelyeken, ha jó eredményt érünk el, a célegyenesbe érve jelentős előnyre tehetünk szert a közvetlen riválisainkkal szemben. Ehhez először egy győzelemre van szükségünk Füzesgyarmaton, amely nem lesz egyszerű, de véleményem szerint csapatunk olyan játékerőt képvisel, amivel begyűjthetjük a három pontot.

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Máté

Asszisztensek: Czeglédi Barna, Bíró Roland


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?