NB III. – Újabb helyosztó mérkőzés, ezúttal már szurkolók előtt, ellenfél a Balassagyarmati VSE ellen

 


Újabb helyosztó mérkőzés vár a csapatunkra vasárnap. Ezúttal már – a hatályos járványügyi szabályok szerint – nézők előtt fogadjuk a Balassagyarmati VSE együttesét. A tálálkozó 17.30 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!


Az Balassagyarmati VSE jelenleg az előkelő 5 helyet foglalja el a tabellán, az eddigi 16 győzelmének, 7 döntetlenjének és 9 vereségének köszönhetően. Az utolsó öt fordulóban 10 pontos sikerült begyűjteniük. Legutóbbi fordulóban a listavezető Tiszakécskei LC otthonában szenvedtek vereséget 1-0-ra.

Csapatunknak nem sikerült pontot szereznie a Füzesgyarmati SK elleni hétközi fordulóban. Igaz a 6. pozíciónkat sikerült megőrizni a tabellán az eddigi 15 győzelemmel, 9 döntetlennel és 8 vereséggel. A heti második mérkőzésünk sem igérkezik könnyűnek, mivel a Balassagyarmati VSE egy ponttal és egy helyezéssel előttünk van. Így a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba újra kilátogató szurkolók igazi rangadót láthatnak a vasárnapi mérkőzésen. A csapat szeretné, ha az év első, nem zárt kapus mérkőzéséről mindenki elégedetten távozzon.

Az őszi szezonban Balassagyarmaton, 2-0 arányban nyert a hazai csapat.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Hadnagy Bence Józsefet kérdeztük honlapunkon:

– Három dolog van egy sportoló életében, ami a legfontosabb. Egészség, család és a győzelem. Nincs fontosabb, ezért mindannyiunknak dolgozni és küzdeni kell. Az eredmény szempontjából nem vagyunk jó periódusban. Kell a győzelem, ahogy mindig. Görcsölni ettől nem szabad, mert terhet csak saját magunkra rakunk, hiszen sportemberek vagyunk, akik mindent megtesznek a sikerért. Ha még többet kell tenni, akkor még többet.

 

Hadnagy Bence József

– A héten a csapatunk immár a második meccsére készül. A Füzesgyarmat elleni meccshez hasonlóan, most is egy kemény, nehéz összecsapásra számítok. A hét hátralévő részében mindent meg fogunk tenni a regenerálás érdekében, s azért hogy jól felkészült állapotban léphessünk pályára. Hazai pályán eddig kiemelkedő eredményeket értünk el, ezért a Balassagyarmat ellen sem lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése. Remélem mindez már a nézők előtt fog történni, akiknek a bíztatása mindig sokat jelent számunkra.

A mérkőzés játékvezetője: Szabó Levente

Asszisztensek: Vrbovszki Pál, Zahorecz Roland


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



A képen látható módon csak azokat az ülőhelyeket foglalják el, amelyek háttámláján nincs piros, vagy kék jelölés, valamint minden második sort foglalják el!

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel is járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez és segítsük a rendezők munkáját!



 

Vélemény, hozzászólás?