NB III. – Vereséget szenvedtünk a Balassagyarmati VSE ellen

 


Eger SE – Balassagyarmati VSE 0-1 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 33. forduló

Eger, 2021.05.02.


Kevés igazi helyzetet láthattak a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban kilátogató szurkolók a mérkőzésen. Nem sikerült visszavágni az őszi, balassagyarmati vereség miatt, újból a nógrádiak diadalmaskodtak. Így sajnos visszaestünk a 7. pozícióba.


54. perc: Bal oldali támadást követően a a beadott labdára Pallagi Gábor Botond érkezett és 6 méterről a kapuba fejelt – 0-1


– Az egyéni felelőssége mindenkinek nagyon nagy. Azt, hogy hogyan tudunk ebből kilábalni, közösen kell megtalálni. Ez mentális kérdés. Fizikálisan nincs gond. Nem tudtunk úgy építkezni, ahogy szerettünk volna. Sok mindent megbeszéltünk meccs előtt, készültünk dolgokra, az ellenfélre, de mégsem éreztem azt a felszabadult játékot, inkább görcsösség volt a mérkőzés egyes periódusaiban. Ez csupán fejben dől el. Az első komolyabb lehetőségéből gólt szerzett az ellenfél, amit nagyobb odafigyeléssel el tudtunk volna kerülni. Utána már mindent egy lapra feltéve nyomtunk, de nem sikerült a pontszerzés sem.

 

– Nem tudom honnan veszik a fiúk ezt a hihetetlen akaratot. Hetek óta 12-13 játékossal vagyunk, sérültek vannak. Senki nem akar lejönni a pályáról, meghalnak a sikerért. Ilyet csak a legnagyobbaktól látni.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Balassagyarmati VSE)



Mérkőzés fotók (Eger SE-Balassagyarmati VSE)


Aktuális tabella


Forduló eredményei



 

Vélemény, hozzászólás?