NB III. – Jászberénybe utazunk vasárnap

 


A hétvégi fordulóban a Jászberényi FC vendégei leszünk. A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik a Városi Stadionban.


Az Jászberényi FC jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el, 20 győzelemmel, 8 döntetlennel és 6 vereséggel, ami a 2. legkevesebb a Keleti csoportban. A számukra a mérkőzés tétje, hogy minél több pontot szerezzenek, mivel az utolsó három fordulóban dől el a dobogós helyezésl. Az utóbbi öt fordulóban 9 pontot sikerült gyűjteniük. Legutóbb a Gyöngyösi AK Mátra-Beton vendégeként játszottak 2-2-es döntetlent.

Csapatunknak a hétközi fordulóban újra győzelemnek örülhetett, hiszen a hétközi fordulóban 2-1 arányban sikerült legyőzni a Tiszafüredi VSE csapatát. Az újabb 3 pontnak köszönhetően sikerült stabilizálni a 7. pozíciónkat. Az előző öt fordulóban 7 pontot szereztünk. A mérkőzésen tét a három pont megszerzése, amivel lehetőségünk lenne a helyzésünk javítására.

Az őszi szezonban A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 3-1-regyőzött a vendég Jászberényi FC.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Olasz Dénest kérdeztük honlapunkon:

– A frissítésen volt a hangsúly, azon, hogy a játékosok fizikálisan rendben legyenek, hiszen egy héten belüli a 3. mérkőzésünk lesz vasárnap. Két jó csapat játszik majd, apró nüanszokon múlhat a siker.

 

– Két győztes mérkőzésen vagyunk túl, ami nagy lökést kell, hogy adjon a hétvégi Jászberény ellen mérkőzésre is, ami nem lesz ugyan egyszerű, de úgy gondolom, hogy képes a csapat arra, hogy elhozzuk a 3 pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Kövér Tamás, Ancsin Zoltán


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?