NB III. – Kétgólos győzelem a DVTK II. elleni szezonzárón

 


DVTK II. – Eger SE 0-2 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 38. forduló

Eger, 2021.05.30.


Befejeződött a 2020-2021-es NB III-as szezon a Keleti csoportban. Csapatunk a mai győzelmének köszönhetően egy helyet javított a pozícióján, így a megszerzett 66 pontnak köszönhetően a 6. helyen zárta a küzdelmeket. A DVTK Stadionban lejátszott zárófordulóban szép játékot mutattunk, végig irányításunk alatt tudtuk tartani a mérkőzést, így megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.


28. perc: Boros Gábort rántották le a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt és kiállította hazai csapat védőjét, így emberelőnybe kerültünk. A büntetőhöz a sértett állt oda és magabiztosan értékesítette, ezzel megszerezve a vezetést – 0-1

77. perc: Ügyes kényszerítőzés után Farkas Krisztián elé került a labda, aki 16 méterről kilőtta a jobb alsó sarkot – 0-2


– Szép befejezése volt ez a meccs ennek a szezonnak. Felszabadultan játszottak a srácok, Azt gondolom, hogy amíg az ellenfél teljes létszámmal volt, addig is tudtuk a saját játékunkat játszani, stabilak voltunk középpályán, sokat tudtuk birtokolni a labdát, tetszetős támadásokat vezettünk. Gratulálok mindenkinek, reméljük  a következő szezonban már  a szurkolók is egyre nagyobb létszámban lesznek jelen a mérkőzéseken. Köszönjük Sütő Szilárd munkáját, hiszen ennek  csapatnak az alapjait ő rakta le.

 

– Egy órát emberhátrányban futballoztunk és ez nagyon nagy energiákat emésztett fel a csapatnál. Ettől függetlenül a második félidőben mindent megpróbáltunk, de nem sikerült egyenlítenünk, ezért nem maradt más, mint az, hogy gratuláljak az Eger csapatának a győzelemhez. És ezzel a mai mérkőzést le is zárnám. Ami fontos, hogy ez a csapat összességében kiemelkedően teljesített az év során, mind csapat szinten, mind egyénileg. A játékosok sokat fejlődtek egytől egyig. Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban több DVTK akadémista be fog tudni mutatkozni a felnőtt csapatban. Rengeteget dolgoztunk az évben és ezért fogunk jövőre is rengeteget dolgozni, hogy ez sikerüljön. Köszönöm a vezetőségnek akik megteremtették a feltételeket, köszönöm a stábtagjaimnak akik mindig és mindenben mellettem voltak.

Mérkőzés jegyzőkönyv (DVTK II.-Eger SE)


 


Mérkőzés fotók (DVTK II.-Eger SE)


A 2020-2021-es szezon végeredménye


Forduló eredményei



 

Vélemény, hozzászólás?