NB III. – A zárófordulóban a DVTK II. vendégei leszünk a DVTK Stadionban

Fotó: Lénárt Márton

 


Vasárnap a zárófordulójához érkezik az NB III-as pontvadászat. Az utolsó játéknapon a DVTK II. vendégei leszünk. A találkozó 18.00 órakor kezdődik a DVTK Stadionban.


Az DVTK II. csapata kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva középmezőny elején, 8. helyen várja a mérkőzést. Az eddigi mérkőzéseken 15 alkalommal győztek, 9 döntetlen és 13 vereség mellett. A legutóbbi öt fordulóban 7 pontot sikerült begyűjteniük. Az előző héten a Jászberényi FC otthonából hozták el meglepetésre a 3 pontot. A mérkőzés tétje a számukra, hogy megtudják-e őrizni jelenlegi pozíciójukat.

Csapatunk a jelenlegi ellenfelünket megelőzve a 7. helyen van a tabellán, 9 pont előnnyel. Az utóbbi öt fordulóban 3 győzelem és két vereség a mérlegünk. Legutóbb hazai pályán győztünk az SBTC ellen. A játékosok és Vitelki Zoltán vezetőedző célja, hogy győzelemmel zárjuk a bajnokságot és megszerezzük a három pontot, amellyel akár két helyezést is léphetünk a tabellán.

Az őszi szezonban a Szentmatjay Tibor Városi Stadionban 2-0-s győzelemmel tartottuk itthon a 3 pontot.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatkapitányunkat Debreczeni Dávidot kérdeztük honlapunkon:

– Ez az utolsó mérkőzés, ezért szeretnénk győzelemmel zárni a szezont. Jó körülmények között , egy jó csapat ellen, hangulatos meccsre számítok, és azt is tudom, hogy a játékosok, ahogy eddig is, mindent meg fognak tenni  győzelemért.

 

– Szeretnénk megnyerni az utolsó bajnoki mérkőzést, hogy jó szájízzel menjünk el a szünetre! A DVTK második csapata ellen mindig élvezetes meccseket játszunk, több játékosunk is megfordult itt korábban, a motivációval tehát nem lesz gondunk.

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Csaba

Asszisztensek: Piskóczi Viktor, Szilágyi Zsolt


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!



 

Vélemény, hozzászólás?