U10 – Sűrű hétvégéje volt az U10-es csapatnak

 


Mozgalmas hétvégéje volt az U10-es csapatunknak, melyről Bánka Balázs vezetőedző számol be honlapunkon, valamint olvashatjuk a Mezőkövesd Zsóry FC csapatának a vezetőedzőjének, Kovács Zsoltnak a nyilatkozatát is az edzőmérkőzésről.


– Sűrű hétvégéje volt az U10-es csapatomnak!

Péntek este edzőmérkőzésen fogadtuk Mezőkövesd csapatát! Nagyon hasznos volt, egy jó derbit tudtunk játszani a szomszédvár ellen! Élesben gyakorolhattuk a labdakihozatalokat, támadásvezetéseket! Az idegenbeli mérkőzéshez képest most nem volt annyi jó egyéni teljesítmény csapatomban, elöl sem voltunk annyira élesek! De az ellenfél is rettentően feljavult, ezért végig éles, kiegyenlített játék volt! A vége nekünk sikerült jobban, bár az eredmény abszolút sokad rangú… Reméljük lesz még folytatása ennek a  párosításnak!
Szombat délelőtt a fiúk az éves felmérésen vettek részt, és vetették bele magukat nagy elánnal a feladatokba!
Vasárnap délután pedig ezúttal Eger volt a házigazdája a kiemelt Bozsik programsorozatnak! Felemásra sikeredett a délután! Az első két mérkőzés nagyon jól játszottunk, magabiztosan nyertünk, szép támadásokat vezetve! Viszont a Gyöngyös harcias, lelkes játéka nagyon nem ízlett most nekünk! Elkényelmesedtünk, hátul többször belehibáztunk, és hiába vezettünk az ellenfél teljesen megérdemelten fordított és nyert! Az utolsó meccsen “box” nyelven szólva, még bennünk volt az ütés! Hátrányba kerültünk, de becsületünkre legyen mondva, ha nem is sziporkázva, de megfordítottuk az eredményt! Tragédia nem történt, de tanulnunk kell belőle, hogy minden meccsre fel kell pörögni!
A különdíjat ezúttal Ködmön Dominik kapta, egy évvel fiatalabbként, rendkívül agilis, gólerős támadójátékáért!
Eger – Sajóvölgye 4-0
Eger – Balmazújváros 3-1
Eger – Gyöngyös 1-3
Eger – Jászberény 2-1

 

Kovács Zsolt

Mezőkövesd Zsóry FC

U10 vezetőedző

– Pénteken az EGER SE vendégei voltunk a Mezőkövesd Zsóry U10-es csapatával! Csodálatos környezetben, és jó pályán játszottunk, egy kiváló hazai csapat ellen! Mindkét csapat kulturált és folyamatos játékra törekedett, ezáltal egy igen élvezetes és fordulatos mérkőzést sikerült játszani! Mind a két gárda dicséretet érdemel! Köszönjük a meghívást!


 

Vélemény, hozzászólás?