U17 – Döntetlen a Nagykáta SE elleni szezonzárón

 


Nagykáta SE – Eger SE 3-3 (2-2)

U17 – Észak III. osztály – 30. forduló

Eger, 2021.05.27.


– Szokatlanul későn 17.00-kor játszottuk a mérkőzést jó minőségű füves pályán. A múltheti eufórikus győzelmi hangulat a múlté lett, több játékos egyéb ok miatt nem tudott jönni a meccsre, ezért úgy utaztunk el hogy 2 sérült valamint 2 hosszú sérülésből, betegségből vissza térő játékosnak is szerepelni kellett, két játékos részvétele csak az indulás előtti utolsó percben dőlt el az iskolai vizsga miatt. Ráadásul egyik játékosunk az öltözőben felejtette szerelését!?
Rendkívül változatos eredményeket hozott a mérkőzés menet közben hiszen előre megbeszélt hiba, amit nem szabad elkövetni, de mégis mi megcsináljuk és 0-1 az ellenfél javára. Ebből a helyzetből felállunk és a sok les címén (?) meg nem adott gólunk ellenére fordítunk 2-1-re. Az elmúlt hetekben sokat javult párharc nyeréseink a védekező zónában most nem volt jellemző ezen a meccsen ebből 2-2 lett az eredmény, sőt a szél megtréfálta a belső védőinket és máris 2-3 ismét az ellenfélnek. Játékban  továbbra is a mi akaratunk érvényesült, sok gólhelyzetet sikerült kialakítani, és az idegesítően sok les helyzet miatt (figyelmetlenség, jv tévedés?) egyre feszültebb lett csapat mert nyerni akartunk, és végül Holló végre egyéni villanásából egyenlítettünk! Tudtuk letámadva az ellenfél térfelén, elöre játékban gyorsabban játszva nyerhetünk, nyernünk kell, de a végén a 88 perc környékén egy jó labdaszerzés után Bozó K. ragyogóan játszotta meg Holló G.-t, aki lecselezte lefutotta a védőket és ragyogóan, erővel laposan lőtte be a labdát a kapus és védők közé és a lendületből érkező Bozó K.-t megtréfálta a talaj és 1m-ről fölé ment a labda, így maradt a 3-3 -as döntetlen, aminek nem tudtunk örülni.
Egyénileg Holló G. villanásaival, megoldásaival és Bozó K. gyorsaságával, előre és középpályás játékával kiemelkedtek a mezőnyből. A második félidőre hiányzott a sérülése miatt lecserélt Rácz D. gyorsasága és ismét óriási középpályás futó munkával közdeni tudásával akarásával segítette a csapatot Terjék D.
A játék összességében tetszett, de a védekezésünk hatékonyságával és az eredménnyel nem lehetek az.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Nagykáta SE-Eger SE)



 

Vélemény, hozzászólás?