U20 leány – Gólvágóink – Mátyás Patrícia

 


Ezúttal egy újabb gólvágóval, Mátyás Patríciával beszélgetünk. Az Eger SE bajnokcsapatának tagjakét Ő szerezte a csapatunk góljainak felét (23 gól), mellyel jogosan szerezte meg a Heves Megyei U20-s leány bajnokság gólkirálynői címét.


Hogy értékeled a csapat teljesítményét?

  • A csapat teljesítménye elég hullámzó volt a bajnokság során, amit az eredmények nem feltétlen mutatnak. Nyílván nem lehet mindig jól játszani és nem titok, hogy voltak nálunk szervezettebb csapatok, de valamilyen hibát mindig az előnyünkre tudtunk fordítani. Ha tudtuk hogy egy adott meccsen áll, vagy bukik minden, igyekezett mindenki a legtöbbet kihozni magából, ami sikerült is, hiszen nem csak dobogósok vagyunk, de a dobogó legfelső fokáról tudunk gratulálni a többi csapatnak.

Hogy értékeled a saját teljesítményét?

  • Az én teljesítményem is elég hullámzó volt. Legjobban szerintem az jellemezné: egyszer fent, egyszer lent.

Milyen a benyomásod van az idei évről?

  • Az idei év célja a dobogó volt és az u16-ból felhozni lányokat, ami sikerült is. Ki kell emelnem a kicsiket, hiszen nagyon sokat hozzátettek ehhez a sikerhez és hárman gólokkal is bemutatkoztak.

Milyen a terveid vannak a következő idényre?

  • A következő évben szerintem mindenki igyekszik tartani ezt a szintet, talán még hozzá is tenni.

Hogyan vélekedsz a társakról, az edzőről, a klubról?

  • Néhány ember hozzáállásán lenne mit javítani, de összességében büszke vagyok mindenkire. Az edzőnkről csak jót tudok mondani. Mindenben támogat és mellettünk van. Nélküle nem itt tartanánk. A klubnak pedig köszönöm, hogy csapat tagja lehetek.


Vélemény, hozzászólás?