U9 – Negyedik hely az almásfüzitői Futballáb Trophy Kupán

 


Futballáb Trophy Kupa

U9

Almásfüzitő, 2021.06.13.


U9-es csapatunk a hétvégén Almásfüzitőn vett részt a Futballáb Trophy Kupán, ahol a 4. helyen végeztek. A tornáról Bánka Balázs vezetőedző és csapatunk egyik legjobbja Mester Zétény számol be honlapunkon.


– Vasárnap egy színvonalas tornán vettünk részt! Már szombaton elutaztunk, Tatabányán töltöttük a délutánt és az éjszakát, csapatösszetartásnak is remek volt! Itt is köszönöm a klub és a szülők segítségét! Kíváncsian vártam, hogy fog sikerülni a hétvége, mert előző héten a gödöllői torna sajnos nem alakult a legjobban! De ezúttal a szebbik arcát mutatta a csapat! A csoport meccseket  magabiztosan hoztuk és jutottunk a középdöntőbe első helyezettként! Onnan 2 győzelemmel tudtunk bejutni a legjobb 4-be! Bár voltak nehezebb pillanataink, de sikerült fordítani és várhattuk a Szeged elleni elődöntőt! A torna legjobb mérkőzést játszottuk egy remek csapat ellen! Színvonalas találkozó volt, vezettünk de sajnos a Szeged fordítani tudott! Majd következett a bronzmeccs, a Kecskemét ellen, ahol már rendkívül fáradtak voltunk! Nem játszottunk jól, fogyott a koncentráció, emiatt több hiba is becsúszott, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált! Ennek ellenére a szívünk vitt tovább, kétszer is visszajöttünk a meccsbe, sőt az utolsó pillanatokban az egyenlítés is a lábunkba volt, de egy kontra eldöntötte az érem sorsát! De összességében rendkívül elégedett vagyok, összekaptuk magunkat, bebizonyítottuk, hogy közel vagyunk a korosztály elejéhez! De hogy utol is érjük Őket, rengeteg munka vár ránk jövőre! Egyénileg hátul Meggyesfalvi Tamás kiemelkedően játszott, előre játékban ezúttal pedig Mester Zétény nyújtott remek teljesítményt! De mindenki odatette magát! Ami talán még fontosabb, a hétvégén a gyerekek rendkívül jól érezték magukat!

– A hétvégén egy jó kis tornán vettünk részt Almásfüzitőn. A csoportmérkőzéseken csoportelsőként jutottunk tovább. Ezután jöttek a keményebb meccsek, de így is bejutottunk a legjobb négy közé. Sajnos az elődöntőben kikaptunk Szeged ellen, csak egy kicsi hiányzott. A bronzmeccsre kezdtünk kifáradni a Kecskemét ellen. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk dobogós helyre kerülni, de én így is nagyon jól éreztem magam.

 



Vélemény, hozzászólás?