NB III. – Első felkészülési mérkőzésünkön a Besenyőtelek SC-Erőss Út vendégei leszünk

 


NB III-as csapatunk június 21-én kezde el a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Labancz Róbert személyében új vezetőedző irányítja a megye egyetlen harmadosztályú együttesét.

Szombaton 10.00 órától a Besenyőtelek SC-Erőss Út vendégei leszünk az első felkészülési mérkőzésünkön Besenyőtelken a Dr. Vass Géza Sporttelepen.


Az Besenyőtelek SC-Erőss Út csapata a megyei I. o. bajnokságban szerepel, ahol az előző kiírásban az 5. helyen végeztek. Nagy Endre vezetőedző csapata az előző szezonban 13 alkalommal hagyta el győztesen a pályát, 4 döntetlen és 9 vereség mellett.

Csapatunk több változáson is túl van a bajnokság vége óta. A kispadon Vitelki Zoltánt a Gyöngyösi AK-Mátra Betontól érketett Labancz Róbert váltotta. A régi csapatból 5 játékos (Nacsa Péter, Kis Gergő, Révész András, Boros Gábor, Nemes Milán Imre) folytatja pályafutását más csapatban. Eddig 3 új igazolásunk van, Pölöskei Péter (Gyöngyösi AK-Mátra Beton), Fejes János (Balassagyarmati VSE) és Nagy Gergely (Besenyőtelek SC-Erőss Út) személyében. A mérkőzésen az eddigi igazolásokon kívül lehetősége lesz a bizonyításra a próbajátékosoknak is.


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!



 

Vélemény, hozzászólás?