Utánpótlás – Véget ért a III. Eger SE Kapustábor a Felsővárosi Sporttelepen

 


Az előző héten 3. alkalommal került sor az Eger SE Kapustáborára. A jól sikerült táborról Bukta Krisztián kapusedző számol be honlapunkon:


Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre az ESE kapustábor, melynek időpontja 2021. június 28.- július 2. volt. A korábbi évekhez képest a táborban résztvevő kapusok száma megduplázódott, idén 13 kapus gondolta úgy, hogy közösen tölt el egy izzasztó hetet. Az edzéseken Bukta Norbert kapusedző kollégám és barátom volt segítségemre, akinek munkáját ezúton is köszönöm!

Az első négy napra napi két foglalkozás volt betervezve, melyet a kapusok két csoportra bontva, nagy lelkesedéssel, lelkiismeretesen keményen végigdolgoztak. A két edzés között a Mátyus Udvarház éttermében fogyasztottuk el az ebédet, melyet állatsimogató és csendes pihenő követett. A pénteki napon a strandé lett volna a főszerep, azonban az égiek ezt másképp gondolták, így kényszerpihenőt tartottunk, de szerdán pótoljuk a beígért strandolást, ahol az edzés mellett már leginkább az önfeledt szórakozásé és pihenésé lesz a főszerep.

Köszönöm a klub vezetésének és a szülőknek, hogy támogatták a tábor létrejöttét, remélem, hogy jövőre ismét találkozunk!

Hajrá ESE!


Kapustábor fotók – 2021.06.28-07.02.



Vélemény, hozzászólás?