NB III. – Új igazolásunk: Tóth Ákos

 


Új igazolásaink közül ezúttal a besenyőtelki származású Tóth Ákossal ismerkedhetünk meg, aki a Nyíregyháza Spartacus Bozsik Akadémiájáról érkezett hozzánk.


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

  • Székely Károly által jelentkeztem próba jatékra, mivel korábban ő volt az edzőm Egerben, Azért ezt a csapatot választottam, mert úgy hallottam, hogy itt nagyon jók a körülmények és feljutási célok vannak, és azért is, mert szinte helyi vagyok Besenyőtelken lakom és igy közel lehetek az otthonomhoz, egy jó csapatban játszhatok és az egri egyetemen, pedig tudom folytatni a tanulmányaimat.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

  • A pályafutásom Besenyőtelken kezdtem 6 éves koromban és 9 évig fociztam a falusi csapatban, majd felfigyelt rám az Eger SE és ekkor kerültem Székely Károly keze alá. Ezután sajnos, vagy nem sajnos fel évet tudtam játszani Egerben, mert utána felfigyelt rám a nyíregyházi Akadémia, ahol 5 évet jatszottam.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

  • Az eddigi tapasztalataim nagyon jók, csak pozitívan tudok beszélni a helyről és a csapatról is egyaránt, nagyon jól érzem magam a csapatban mindenki jó fej és róluk is csak jókat tudok mondani.

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

  • A szezon végére én azt várom, hogy a dobogón tudjunk végezni, de legjobb az lenne, ha meg tudnánk nyerni a bajnokságot.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Tóth Ákos)



Vélemény, hozzászólás?