NB III. – Kezdődik a szezon, az első fordulóban a Tállya KSE-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap kezdődik a szezon az NB III. Keleti csoportjában. Csapatunk az 1. fordulóban, 17.00 órától a Tállya KSE-t fogadja, hosszú idő után újra a Szentmatjay Tibor Városi Stadionban.


Az Tállya KSE az előző szezonban a 14. helyen végzett. A bajnokság folyamán 11 alkalommal győztek, 10 döntetlen és 17 vereség mellett. A találkozókon 52 gólt szereztek, melyre az ellenfelek 57-el válaszoltak. A felkészülés folyamán 6 mérkőzést játszottak, ahol 1 győzelem (Nyírgyulaj), 1 döntetlen (Cigánd SE) és 4 vereség (Mezőkövesd-Zsóry FC, DEAC, Kolorcity Kazincbarcika SC, Sajóbábonyi VSE) a mérleg.

Csapatunkból 6 játékos távozott (Nacsa Péter, Boros Gábor, Kiss Gergő, Géringer László, Révész András, Nemes Milán Imre) és 9 fő érkezett (Pölöskei Péter, Fejes János, Zimányi Ádám, Iviceviv Márk Fülöp, Nagy Gergely, Kacsó Botond, Juhász Gergő, Tóth Ákos, Nagy-Kolozsvári Dániel Kornél). A játékosokon kívül változott a szakmai stáb is, mivel a kispadon Vitelki Zoltánt Labanc Róbert váltja vezetőedzőként, a kapusedző pedig Bukta Krisztián helyett Szabó László lesz. A felkészülési mérkőzések nem sikerültek jól, de ezt tudjuk be annak, hogy egy új stábnak egy új csapatot kell összeállítani. A bajnoki rajton lehetősége lesz a stábnak és a csapatnak megmutatni, hogy sikerült megtalálni a legjobb összeállítást, amivel itthon tudjuk tartani a három pontot.

Az előző szezonban a Szentmatjay Tibor Városi Stadionban 1-1-es, míg Tállyán 2-2-es eredmény született.


A mérkőzésről Labancz Róbert vezetőedzőt és csapatkapitányunkat Debreczeni Dávidot kérdeztük honlapunkon:

– Meghatározó játékosok távoztak a csapattól. Új  edző, új játékosok, ezért új csapat. Nem mondhatom, hogy minden a tervek szerint alakult, ezért még jó lett volna, ha nem kezdődne a bajnokság. Felkészülünk becsülettel a hétvégére és mindent megteszünk, hogy sikerrel vegyük az első fordulót.

 

– Nagyon várjuk már a bajnoki rajtot, az első forduló mindig kiemelten fontos! Egy győzelem nagy lökést adhatna. Az edzőmérkőzések nem sikerültek jól, de ezeket átbeszéltük és remélem tanultunk a hibáinkból és nem követjük el újra azokat. Nehéz mérkőzés lesz, de bízom a csapatban!

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Máté

Asszisztensek: Dobos Dávid, Porkoláb Ferenc


A forduló mérkőzései


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

14 év alatt a belépés ingyenes!

A bérlet ára:

7.000 Ft, 

amely érvényes az NB III. Keleti csoport minden hazai bajnoki mérkőzésére.

A belépőjegyeket és bérleteket a mérkőzés napján lehet megvásárolni a helyszínen.

Pénztárnyitás a mérkőzés előtt 1 órával!



 

Vélemény, hozzászólás?