U19 – Felkészülési mérkőzés Besenyőtelken

 


Besenyőtelek SE – Eger SE U19 1-3

Felkészülési mérkőzés

Besenyőtelek, 2021.08.06.


Lejátszotta első felkészülési mérkőzését Besenyőtelken a Székely Károly vezetőedző által írányított U19-es csapatunk.


Eger SE U19:

Tuza B. – Hammer B., Mészáros H., Gulyás B., Barczi A. – Leffler M. – Rácz D., Laki B., Terjék D. – Petz P. – Szabadkai Á.

Gólszerzők: Gulyás B. (2), Petz P.


– Július 19-én megkezdte a felkészülést az Eger SE U19(03-04-05) csapata az 2021/2022 bajnoki szezonra. Az első két héten minden nap reggel volt edzés. Aug. 02÷08 között napi kettő edzés szerepelt a programban, hétfőn-kedden-szerdán a reggeli és délutáni edzés között a Mátyus tanyán ebédelt megelégedésre a csapat, csütörtökön pedig a strandon volt edzés.

Pénteken a Besenyőtelek segítségével reggel ott edzettünk, majd a besenyőtelki horgásztó mellett Fodor Tibi jóvoltából pihentünk és pizzáztunk. Délután pedig lejátszottuk első edzőmérkőzésünket is a Besenyőtelek ifi csapatával. Köszönjük Tóth Laci, Bozsik Csabi és Fodor Tibi közreműködését.
Sajnos péntek reggel derült ki, hogy Török J. beteg lett és reggel az edzésen lett rosszul Bozó K., így pont 11-en maradtunk a meccsre. Hiába vagyunk papíron 17-en többen üdülni, ill. dolgozni vannak, nem jöttek a héten.
Nagy melegben számunkra szokatlan, de jó füves pályán játszottunk, melyet azért a de. edzésen megismerhettünk. Nehezen tudtunk felpörögni, rengeteg hibás passz és lassú döntés hozatalok voltak jellemzők játékunkra. A csapatból a két középpályás Leffler M.. és Laki B. játéka volt említésre méltó, ill. Gulyás B. eredményessége.

 

 



 

Vélemény, hozzászólás?