NB III. – Vereséget szenvedtünk Diósgyőrben

 


DVTK II. – Eger SE 2-1 (1-1)

NB III. Keleti csoport – 4. forduló

Miskolc, 2021.08.22.


Parázs mérkőzést játszott a két csapat, ahol sikerült megszeretni a vezetést, de megtartani csak 5 percig tudtuk. Aztán második félidő legelején a DVTK II. megszerezte a vezetést, amit a mérkőzés végéig sikerült megtartani, pedig az utolsó percben még lett volna lehetőségünk az egyenlítésre, de sajnos a kapufán csattant a labda.


34. perc: Pölöskei Péter jobb oldali badását Pál Szabolcs készítette le Antal Zsoltnak, akinek a lövése lepattant a védőrő, éppen Hegedűs Dávid elé, aki ebből megszerezte a vezető gólunkat – 0-1

39. perc: Jobb oldali támadásnél a visszagurított labdát Girdán Levente lőtte a léc alá 16 méterről – 1-1

47. perc: Középre ívelt labda, a két védő között kiugró Molnár Roland elé került, aki 11 méterről kilőtte a bal alsó sarkot – 2-1


– Az agresszíven és keményen játszó hazai csapattal szemben három óriási lehetőséget puskáztunk el, így sajnos elmaradt a jó eredmény.

Forrás: HEOL

 

– Nagyon akartuk a győzelmet. Végig nyomás alá helyeztük az ellenfelet. Két szép gólt rúgtunk és fel tudtunk állni vesztes helyzetből. Átléptük az árnyékunkat ami ahhoz kellett, hogy három vesztes mérkőzés elinduljunk felfelé a táblázaton.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (DVTK II.-Eger SE)



Mérkőzés fotók (DVTK II.-Eger SE)


Forduló eredményei


Aktuális tabella



 

Vélemény, hozzászólás?