NB III. – Újra idegenben játszunk, ezúttal a DEAC vendégei leszünk Debrecenben

 


A vasárnap újra idegenben játszunk, mivel Egerben nincs lehetőségünk lejátszani a bajnoki mérkőzésünket. A DEAC csapata sportszerűen hozzájárult a pályaválasztói jog cseréhez. A találkozó 16.00 órától Debrecenben a DEAC Sporttelepén kerül megrendezésre.


A DEAC jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán. Eddig 6 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegük. Az eddigi egy vereségüket a listavezető BKV Előre otthonában szenvedték el. Legutóbb hazai pályán nyertek 4-2 a Kisvárda Master Good II. elleni rangadón.

Csapatunk a szerdai hétközi fordulóban a nehézségek ellenére remek játékkal hozta el a 3 pontot a Jászberényi FC otthonából, amivel sikerült egy pozíciót javítani a helyezésünkön. A körülmények nem változtak, így továbbra sem tudnak a fiúk teljesértékű edzésmunkát végezni. Ettől függetlenül a játékosok és a stáb szeretne ponttal, vagy pontokkal hazatérni Debrecenből, amivel tovább lehetne erősíteni a pozíciónkat a középmezőnyben.

Az előző szezonban nem találkozott a két csapat, mivel a DEAC az NB II-ben szereplt.


A mérkőzésről csapatunk játékosát Hadnagy Bencét kérdeztük honlapunkon:

– A szerdai idegenbeli Jászberényi győzelem után, Debrecenbe veszi útját csapatunk, ahol az ellenfél a tavaly még NB II-ben szerepelő DEAC csapata. Úgy gondolom a csapatuk szerdán bizonyította az küzdeni tudását, és azt is hogy a fennforgások ellenére is meglepetéseket tudunk okozni. Nehéz meccsre számítok, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy pontokkal hagyhassuk el a pályát.

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Attila László

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzést a DEAC TV élőben közvetíti a YouTube csatornáján!



*



 

Vélemény, hozzászólás?