Megyei I. o. – Szerdán az FC Hatvan elleni mérkőzésünket pótoljuk

 


Szerdán az előzetes kiírástól eltérően 17.00 órától Egerben a Felsővárosi Sporttelepen pótoljuk az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzésünket.


A FC Hatvan az előző szezonban még az NB III. Keleti csoportjában szerepelt, ahonnan a a szezon végén búcsúzni kényszerült. Jelenleg az előkelő 2. helyet foglalják el a tabellán, melyből látszik, hogy céljuk a minél előbb visszakerülni a harmadosztályba. Az eddigi fordulókban 7 alkalommal győztek és egyszer játszottak döntetlen, legyőzőre pedig még nem találtak. Valamint a legtöbb gólt (46) rúgták, illetve a legkevesebbet (3) kapták az Egerszalók SE-vel egyetemben. Legutóbb hazai pályán győztek a Bélkő SE-Bélapát ellen.

Csapatunk a két utóbbi fordulóban hozata kötelező győzelmeket, így sikerült hazai pályán legyőzni a Füzesabony SC, illetve vendégként a Felsőtárkány SC csapatát. Ez a mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a bajnokesélyest fogadjuk, így a papírforma nem melettünk szól. Persze a csapat mindent meg fog tenni, hogy ne játszon alárendelt szerepet a talákozón.

Az előző szezonban az osztálykülönbség miatt nem találkozotta két csapat, legutóbb a 2018-2019-es szezonban mérkőzött meg hasonló párosításban az egri és a hatvani együttes.


– Nehéz hetünk lesz… Szerdán igyekszünk a legjobb formánkat mutatni és ha emellé 150%-os teljesitmény párosul, akkor talán megnehezíthetjük ellenfelünk dolgát

A mérkőzés játékvezetője: Darók Attila

Asszisztensek: Kecskés Gábor, Bodó István Gábor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



*



Vélemény, hozzászólás?