NB III. – A hétközi fordulóban Tiszaújvárosba utazunk

 


Szerdán hétközi forduló következik a bajnokságban. Ezúttal a Termálfürdő FC Tiszaújváros vendégei leszünk a 13.00 órakor kezdődő mérkőzésen Tiszaújvárosban.


A Termálfürdő FC Tiszaújváros jelenleg a 7. helyet foglalja el a tabellán, az eddigi 6 győzelemnek, a 3 döntetlennek és a 3 vereségnek köszönhetően. Az utóbbi hátom fordulóba nem szereztek pontot. Legutóbb a Kisvárda MAster Good II. otthonában maradtak alul 4-3-ra. A mérkőzés érdekessége, hogy több olyan játékos is van a csapatban, akik az előzőekben még az Eger SE-t erősítették, valamint a vezetőedző az a Vitelki Zoltán, aki az előző szezonban az Eger kispadján ült.

Csapatunknknak az előző fordulóban sem sikerült kilábalni a hullámvölgyből, mivel vasárnap hazai pályán vereséget szenvedtünk a Füzesgyarmati SK-tól. Sajnos ez sokba került a csapatnak, mert az üldözőin hozták a mérkőzéseiket és így visszacsúsztunk a 16. helyre. Így egy kiéletett mérkőzésre lehet számítani, két nem a legjobb formályában lévő csapattól, ahol mindkét csapat számára létfontosságú a három pont megszerzése. Sajnos a sérülteken kívül Labancz Róbert nem számíthat a hétvégi mérkőzésen 5. sárga lapját begyűjtő Nagy-Kolozsvári Dánielre sem.

Az előző szezonban Tiszaújvárosban 1-0-ra, míg Egerben 3-0-ra győzött az egri csapat.


A mérkőzésről vezetőedzőnket Labancz Róbertet és csapatunk játékosát Kacsó Botondot kérdeztük honlapunkon:

– Koncentrált fegyelmezett játékkal sikeresek lehetünk.

Ebben a nem ideális helyzetben a küzdőszellem döntő tényező.

 

– A hétközi fordulóban ahhoz a Tiszaújvároshoz látogatunk, akik nagyon jól kezdték a szezont, de az elmúlt 3 fordulóban mintha megakadt volna ez a lendület. Számunkra fontos lenne megszakítani a rossz sorozatunkat és újra győztesként elhagyni a pályát. A jelenlegi helyzettől és körülményektől eltekintve fel fogunk készülni a mérkőzésre és megteszünk mindent a győzelem érdekében.

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Csaba

Asszisztensek: Szilágyi Zsolt, Sápi Csaba Imre


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


*



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?