NB III. – Hétvégén a Aqua-General Hajdúszoboszlót fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap újra hazai pályán játszik csapatunk. Ellenfelünk a 13.00 órakor kezdődő mérkőzésen az Aqua-General Hajdúszoboszló csapata les a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


Az Aqua-General Hajdúszoboszló újonc létére az előkelelő 5. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi fordulókban 7 alkalommal győztek, 4 döntetlen és két vereség mellett. A hétközi fordulóban a Kisvárda Master Good II. ellen értek el 1-1-es döntetlen hazai pályán.

Csapatunknak jól sikerült a szerdai forduló, hiszen újra megérezhette a csapat a győzelem ízét Tiszaújvárosban, az 5-2-re megnyert mérkőzésen. Ezzel sikerült megszakítanunk a rossz sorozatunkat. Szeretnénk, ha sikerülne ez folytatni és a hazai közönség újra győztes csapatot láthatna Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Labancz Róbert vezetőedző dolgát tovább nehezíti, hogy újabb sérültjeink vannak, de így itt a lehetőség azoknak a játékosoknak a bizonyításra, akik eddig kevesebb játékpercekhez jutottak. A cél a csapat számára a 3 pont megszerzése, mellyel megerősítheti pozícióját a középmezőnyben.

Az előző szezonban az osztálykülönbség miatt nem találkozott a csapat.


A mérkőzésről vezetőedzőnket Labancz Róbertet és csapatunk játékosát Pál Szabolcsot kérdeztük honlapunkon:

– Újra meghatározó játékosok dőltek ki sérülés miatt. A jó erőkből álló Hajdúszoboszló ellen ismét a fiatalokon a sor.

 

– Nagyszerű győzelmet arattunk Tiszaújvarosba, ami már egy jó ideje érett, mivel az élbolyba tartozó csapatok ellen se volt alárendelt szerepünk az utóbbi hetekbe. Védekezésben stabilak leszünk biztos, hogy nem lesz gond vasárnap, meg kell nyerni ezt a mérkőzést is!

A mérkőzés játékvezetője: Práth Dávid

Asszisztensek: Nagy Viktor, Bencze András


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A szurkolók a mérkőzést INGYENESEN tekinthetik meg!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?