NB III. – Tiszafüredre látogatunk a hétvégén

 


Vasárnap a Tiszafüredi VSE vendégei leszünk a 13.00 órakor a Lipcsey Elemér Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozón.


A Tiszafüredi VSE jelenleg egy helyezéssel mögöttünk a 17. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi fordulókban 4 alkalommal győztek, 5 döntetlen és 7 vereség mellett. Legutóbb hazai pályán a Kisvárda Master Good II. csapatától szenvedtek kétgólos vereséget.

Csapatunkra hatpontos mérkőzés vár a hétvégi találkozó, hiszen csak egy pont az előnyünk a jelenlegi ellenfelünkkel szemben. A mérkőzésen a mi oldalunkra billentheti a mérleget, hogy csapatunk egy győztes találkozót követően lép pályára Tiszafüreden, ellentétben a hazai csapattal, akik otthon szenvedtek vereséget az előzó fordulóban. Az előrelépéshez nagy szükség lenne a három pont megszerzésére, ami, ha múltheti formánkat mutatjuk, akkor nem elérhetetlen cél.

Az előző szezonban ősszel gólnélküli döntetlen született Tiszafüreden, míg Egerben 2-1 arányban győztünk tavasszal.


A mérkőzésről csapatunk játékosát, a hétvégi győztes gólunk szerzőjét Nagy-Kolozsvári Dániel Kornélt kérdeztük honlapunkon:

 

– A Békéscsaba II. elleni mérkőzést nem kezdtük jól. Az első 10. percben kettő gólt is kaptunk! A következő mérkőzésen ezt nem szabad megengednünk! Viszont a csapat karaktert mutatott azzal, hogy 2-0-ás hátrányból felállva sikerült végül győznünk! Mindenképpen a győzelemért utazunk Tiszafüredre és a megfelelő mentállal fogunk pályára lépni és bízunk benne, hogy elhozzuk a 3 pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Jakab Árpád

Asszisztensek: Benkő Róbert, Szilágyi Zsolt


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?