NB III. – Az első felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus FC II.-t fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szombaton NB III-as csapatunk számára elkezdődik a felkészülési mérkőzések sorozata. Az első találkozón a Nyíregyháza Spartacus FC II. csapatát fogadjuk 11.00 órától Egerben a Felsővárosi Sporttelepen.


A Nyíregyháza Spartacus FC II. jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében a Nyír-Wetland megyei I. osztályban szerepel, ahol az őszi szezon végén 9 pont előnnyel vezeti a bajnokságot. Amennyiben sikerül tartani a formájukat a végelszámolásig, akkor a következő szezonban már az NB III-ban is találkozhat a két csapat. A bajnokság folyamán 13 alkalommal győztek, 2 vereség mellett.

Csapatunk új stábbal vágott neki az évnek. Játékosaink már december 20-án elkezdték az egyéni felkészülést, amit január 3-tól közös tréningek váltottak fel. Szekeres Adrián vezetőedzőnek és stábjának sikerült megtalálni a közös hangot a játékosokkal, ami bizakodásra ad okot a folytatásra vonatkozóan. Kemény két héten vannak túl a játékosok. Az első találkozón a cél, hogy minden játékos megfelelő mérkőzés terhelést kapjon és a stábnak lehetősége legyen a próbajátékosok tesztelésre is. Így elmondható, hogy nem az eredmény a fontos, hanem a játék.



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A szurkolók a mérkőzést INGYENESEN tekinthetik meg!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?