NB III. – Szombaton a Ceglédi VSE-t fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szombaton újabb felkészülési mérkőzés vár csapatunkra. A Felsővárosi Sporttelepen 12.00 órakor kezdődő találkozón a Ceglédi VSE lesz a vendégünk.


A Ceglédi VSE az NB III. Közép csoportjának 15. helyét foglalja el a tabellán. Ősszel 6 alkaommal sikerült győzniük, 4 döntetlen és 10 vereség mellett. Ellenfelünknek ez már a 3. felkészülési mérkőzése. Az eddig lejátszott egyszer győztek, a Jászberényi FC és egyszer döntetlent játszottak a Gyömrő ellen.

Csapatunknak a szombati mérkőzés lesz a második megmérettetése. A múlt héten magabiztos játékkal győztünk 3-0-ra a Níregyháza Spartacus FC II. ellen a Felsővárosi Sporttelepen. A felkészülés 3. hetében is keményen dolgoztak a fiúk Szekeres Adrián vezetőedző  iránításával. A hét során egymást váltották a konditermi és a labdás edzések. Igaz csütörtökön a stáb felpezsdítette ezt, hiszen meglepetésként a játékosok a paintball pályán találták magukat az edzés helyet, ami remek alkalom volt a csapatépítésre. A Cegléd elleni mérkőzésen még mindig nem az eredmény a fontos, hanem, hogy minden játékos megkapja a számára szükséges terhelést, valamint a próbajátékosoknak is legyen lehetősége bizonyítani mérkőzés szituációkban.



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A szurkolók a mérkőzést INGYENESEN tekinthetik meg!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?