NB III. – A tavaszi szezonnyitón a Sényő-Carnifex FC-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap a tavaszi szezon első fordulójában a Sényő-Carnifex FC csapatát fogadja 14.00 órától a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Sényő-Carnifex FC az őszt a középmezőnyben a 9. helyen zárta. A mérkőzéseken 9 alkalommmal győztek, 4 döntetlen és 7 vereség mellett. Ellenfelünk a felkészülés folyamán 4 mérkőzést játszott, melyeken két alkalommal győztek (Kótaj, Nyírbátor), egyszer játszottak döntetlent (Tállya KSE) és egyszer vereséget (DEAC) szenvedtek.

Csapatunk a 15. helyről folytatja a tavaszt, így van mit javítani a tabellán elfoglalt helyünkön. A csapat és az új stáb komoly felkszülésen van túl, melyen sikerült összecsiszolódni a gárdának. Szekeres Adrián vezetőedző irányításával 5 mérkőzést játszott csapatunk a felkészülési időszakban. Ezeken 4 alkalommal győztünk (Nyíregyháza Spartacus FC II., Ceglédi VSE, Tiszafüredi VSE, MSK Rimavská Sobota) és 1 alkalommal vereséget (DVTK II.)szenvedtünk. Az átigazolási időszakban komoly játékosmozgás történt csapatunknál. Távozott Egerből Pataki Viktor, Kacsó Botond, Esztergomi Zétény, Ivicevic Márk, Pölöskei Péter, Csifó istvén, illetve Katona Attila. Érkezőként 7 játékost köszönthettünk Egerben, Batta Gergőt, Fedinisine Eduárdot, Lencsést Balázst, Medveczki Mátét, Dobler Szabolcsot, Rébék Richárdot és Jancsó Csaba Béla. Utánpótlás, illetve megyei I. csapatunból csatlakozott az NB III-as kerethez Bozó Kornél, Berki Péter és Császár Dániel. Az első tavaszi fordulóban nem lehet más a cél a csapat számára, mint a győzelem a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, hiszen csak a három ponttal kezdhetjük el a felzárkőzást a középmezőnyhöz.

Az előző szezonban balszerencsés mérkőzésen, az utolsó 7 percben kapott 3 góllal szenvedtünk vereséget Sényőn.


A mérkőzésről vezetőedzőnket, Szekeres Adriánt és csapatkapitányunkat Debreczeni Dávidot kérdeztük honlapunkon:

– A játékosok előtt le a kalappal, mindenki nagyon keményen, odafigyeléssel tette a dolgát a felkészülés alatt. Azt gondolom, hogy tudtunk előre lépni fizikálisan és csapattaktikailag is a felkészülésen, valamint ebben az öt hétben a játékosok egyénileg is fejlődtek. Néminemű izgatottságot már lehet érezni a csapaton, hogy várakozással tekintenek a nyutófordulóra. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Összességében elégedettek lehetünk, mert ahogyan elterveztük a felkészülést, a klub is megteremtette azokat a nyugodt feltételeket, hogy rendben lezárjuk ezt az öt hetet. Így a végén már csak a finomhangoláson volt a hangsúly. Bízunk benne, hogy már itt, a vasárnapi szezonnyitón mérkőzésen is eredménnyel fog párosulni az a rengeteg befektetett energia, a rengeteg edzés, amit a játékosok elvégeztek a téli felkészülés alatt. Bízunk benne, hogy kedvező időjárási körülmények között fogadhatjuk a Sényő csapatát és minél több szurkoló kilátogat a Szentmatjay Tibor Városi Stadionba.

Hajrá Eger!!!

 

– Mindenki várja már hogy kezdődjön a bajnokság, kemény felkészülés van mögöttünk, így bizakodó vagyok bajnoki rajtot illetően. Sényő egy masszív csapat, akik ellen mindig küzdelmes és párharcokban gazdag mérkőzéseket szoktunk játszani, ami vélhetően most is így lesz.

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Máté

Asszisztensek: Kulcsár Dániel, Drótál Péter


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

14 év alatt a belépés ingyenes!

*****

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?