NB III. – Új igazolásunk: Rébék Richárd

 


Új igazolásaink közül ezúttal a Makó FC-ból érkező Rébék Richárdról tudhatunk meg többet.


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

  • Az utánpótlás válogatott időszakom során ismertem meg a csapat jelenlegi edzőjét, Szekeres Adriánt, aki annak idején videoelemzőként tevékenykedett a válogatottnál. Mivel az előző klubomnál kevés játéklehetőséghez jutottam, ezért felvettem az edzővel a kapcsolatot, megpróbálhatnék-e egy próbajátékot.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

  • A Hódmezővásárhelyi FC-ben nevelkedtem, ahol több remek edző keze alatt volt szerencsém fejlődni. Ezután a Puskás Akadémiához kerültem, ahol 4 évig voltam. Az utolsó évemet egy súlyos sérülés árnyékolta be, kénytelen voltam váltani és végül a Mol Fehérvárra esett a választásom. Itt 1 évet töltöttem, a fehérvári kitérőt egy hosszabb győri időszak követte, az utánpótlás éveimet itt fejeztem be, az NB II-es felnőtt bajnokságban is volt lehetőségem bemutatkozni. Az ETO után Makóra igazoltam, fél évig tartoztam a Makó kötelékébe, innen kerültem végül Egerbe.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

  • Viszonylag rövid ideje vagyok a csapatnál, mivel az utóbbi néhány hét leginkább az egyetemi vizsgáimmal telt el, de az eddigi benyomások abszolút pozitívek. Úgy érzem szépen lassan befogad mindenki, néhány játékost már az ideigazolásom előtt is ismertem.

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

  • A téli felkészülésből kiindulva bizakodóan várom a tavaszi szezonkezdést, a felkészülési mérkőzéseken jól teljesített a csapat. A tabellán a jelenlegi helyezésen bőven van javítanivaló, ha megmarad ez a hozzáállás, a tabella első fele reális cél lehet.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Rébék Richárd)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?