NB III. – Vasárnap az SBTC vendégei leszünk a Szojka Ferenc Stadionban

 


Vasárnap az első idegenbeli mérkőzésünkön az SBTC-hez látogatunk Salgótarjánba, a Szojka Ferenc Stadionba, ahol a találkozó 14.00 órakor kezdődik.


Az SBTC a csoport 19. helyéről várja a mérkőzést. Az eddigi fordulók folyamán csupán 1 alkalommal sikerült győzniük, 7 döntetlen és 13 vereség mellett. Hozzánk hasonlóan a salgótarjáni csapat is túl van egy edzőváltáson, hiszen 9. forduló után Lakatos Bélát Vízteleki János vezetőedző váltotta kispadon. A csapat nincs könnyű helyzetben, mivel kieső helyen állnak a tabellán, így számukra csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Csapatunknak nem sikerült a tavaszi rajt, így maradtunk a 15. helyen a tabellán. Az előző fordulóban a Szentmarjay Stadionban a Sényő-Carnifex FC-t fogadtuk. Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 3 percben vezetéshez jutottunk, de sajnos pontatlanul játszottuk a továbbiakban, valamint egy kiállítás miatt hátrányba kerültünk, így az ellenfelünknek sikerült megfordítania mérkőzést és elvitte a 3 pontot Egerből. Így az első idegenbeli találkozón nem lehet más a cél a csapat számára, mint, hogy elhozza a 3 pontot a Szojka Ferenc Stadionból. Sajnos Juhász Gergő – a kiállítás miatti eltiltás miatt -, valamint Pál Szabolcs – 5 sárga lap miatt – nem állhat Szekeres Adrián vezetőedző rendelkezésére a találkozón, viszont már számíthat Valkay Richárd játékára, aki hétfőn letette a magyar állampolgári esküt, így már pályára léphet Salgótarjánban.

Az őszi szezonban Egerben, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban magabiztosan, 4-0-ra győzött a hazai csapat


A mérkőzésről vezetőedzőnket, Szekeres Adriánt és kapusunkat Varga Huba Leventét kérdeztük honlapunkon:

– A játékosok felkészültek a Salgótarján elleni mérkőzésre. Azt gondolom, hogy döntő tényező lesz a mérkőzésen a labdabirtoklásunk, illetve a labdajáratásunk. Hogyha gyorsan tudjuk a labdát járatni, akkor meglesznek azok az üres területek, ahol a védelem mögé tudunk kerülni, ha ez körülményes lesz, akkor a sját dolgunkat nehezítjük meg, illetve, ha indokolatlanul felesleges labdavesztések lesznek. A holnapi mérkőzésen a türelmen lesz a hangsúly, nem szabad feleslegesen gyorsítani a játékot, nem szabad belebonyolódni a pálya olyan részein felesleges labdavezetésbe, cselezésbe, ahonnan az ellenfél lbdaszerzés után meg tud bennünket kontrázni. A támadó zónában nagyobb kreativitás szükséges, hogy pl. levegyem az ellenfelemet egy csellel, vagy a társamat helyzetbe hozzuk. A kapu előtti beadások pontossága nagyon fontos lesz. Odafogunk figyelni a támadó pontrúgásokra, hiszen vannak jól rúgó, jól érkező játékosaink. Ez is fegyvere lehet a csapatnak egész tavasszal, nem csak a holnapi mérkőzésen. A védekező pontrúgásoknél nagyon fegyelmezetten, koncentráltan kell együttműködni mindenkinek.

 

– Folytattuk a kemény munkát a héten. Nem lesz könnyű dolgunk Salgótarjánban, de alkalmazkodnunk kell a körülményekhez és három ponttal szeretnénk hazautazni a mérkőzés után, hogy kijavítsuk az előző heti vereséget.

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Attila László

Asszisztensek: Molnár Alex, Kiss Sándor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 500 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

*****

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?