NB III. – Megszereztük a három pontot az SBTC ellen

 


SBTC – Eger SE 0-1 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 22. forduló

Salgótarján, 2022.02.20.


Jól kezdtük a mérkőzés, hiszen már a 3. percben betaláltunk a kapuba, de a játékvezető kezezésnek ítélte és nem adta meg a gólt. Aztán az első félidő végén sikerült megszerezni a vezetést, ami végül a győztes gólunkat is jelentette.  A mérkőzés folyamán több gólhelyzetet is kialakítottunk, de sajnos nem sikerült azokat értékesíteni. De összességében a mérkőzés egészében kontroláltuk a találkozót, sikerült a saját játékunkat játszani a mély talajú pályán, így megérdemelten hoztuk el a három pontot Salgótarjánból.


37. perc: Jobboldali szögletrúgást követően Hegedűs D. fejelt a kapura, melyet a hazai kapus még bravúrral védett, de a labda éppen Olasz Déneshez került, aki közelről fejelt a hálóba – 0-1


– A helyzeteinket tekintve egy magabiztosabb arányú győzelem is lehetett volna. Akár az első félidőben, akár a másodikban is megvoltak a lehetőségeink, hogy több gólt szerezzünk. Ezen a jövőben pontosítani kell, hamarabb le kell zárni a mérkőzést, mert a vége felé már olyan talajú pályán játszottunk, amelyen bármikor bekövetkezhet egy pontatlanság, elcsúszás, ami után az ellenfél gólt szerezhet. Szerencsére a mai napon jól működött a csapat védekezése és ezért az ellenfelünk igazán felépített támadással nem is tudott mögénk kerülni. Ellenben nekünk több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Dícséret illeti a srácokat, hogy lehozták kapott gól nélkül a mérkőzést. A jövőben pontosítani kell a helyzetkihasználásunkat, mert nem minden mérkőzésen lesz ennyi lehetőségünk a gólszerzésre.

 


Mérkőzés jegyzőkönyv (SBTC-Eger SE)


 


Mérkőzés fotók (SBTC-Eger SE)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?