Női felnőtt – Dupla mérkőzésen vannak túl felnőtt női labdaúgóink

 


Eger SE – FC Hatvan 1-4 (0-1)

Női felnőtt – Női NB II. Keleti csoport – 17. forduló

Eger, 2022.02.19.


Eger SE – Kiskunhalasi Szilády RFC 6-3 (4-2)

Női felnőtt – Női futsal NB II. Keleti csoport – 14. forduló

Heves, 2022.02.20.


Vitányi László csapatai két nagyon fontos bajnokit játszottak a hétvégén! Az NB II. Keleti csoportjában a feljutásért harcoló Hatvan fogadtuk, ahol emberelőnyben nem tudtuk kiharcolni a győzelmet, a rutinos vendégek minden hibánkat megbosszultak. Ezt követően a futsal NB II. Keleti csoportjában szereplő csapatunk fogadta a Kiskunhalasi Szilády RFC csapatát. Fontos mérkőzés volt, hiszen az egri hölgyek győzelmével elérhető közelségbe került a dobogó!

A hétvégén Szolnokra látogatunk, ami biztosan a szokottnál is izgalmasabb lesz meghatározó játékosunk Szivósné Bozsó Renáta számára, aki korábban négy évet töltött ellenfelünknél.


– A Hatvan elleni bajnoki meglepően harciasra sikeredett mindkét csapat részéről, amit a rengeteg sárga és a piros lap is jelez. A vendégek nagyon rutinosan és jól játszottak, mi pedig szokatlan hibákat is elkövettünk, így vereséget szenvedtünk. Sajnos két sérülést is összeszedtünk – bízunk benne, hogy gyors lefolyású lesz.

A futsal győzelemnek különösen örülök, mert végig fegyelmezetten, tudatosan játszottak a lányok. Lassan kezdik megérteni mi a futsal lényege! A hétvége slusszpoénjaként Kovács Fanni tartalékként ismét meghívásra került az U17-es válogatottba!


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-FC Hatvan)

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Kiskunhalasi Szilády RFC)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?