Megyei I. o. – A tavaszi szezon első hazai mérkőzésén a Domoszló SK csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szombaton a tavasz első hazai mérkőzésére készül csapatunk. A 14.00 órakor a Felsővárosi Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozón a Domoszló SK csapatát fogadjuk.


A Domoszló SK jelenleg a 14. helyet foglalja el a tabellán, az eddig megszerzett 5 pontjával. Az eddigi fordulókban 1 alkalommal győztek, 2 döntetlen és 11 vereség mellett. Az előző fordulóban hazai pályán szebvedtek vereséget a a Lőrinci VSC ellen.

Csapatunk sikerrel vette az első tavaszi fordulót, hiszen a Füzesabonyban megrendezésre kerülő Bélkő SE-Bélapát elleni találkozónkon 2-0-re sikerült nyerni. Ezzel ugyan maradtunk a 13. helyen, de elkezdtük a felzárózát, aminek a folytatásához nagy szükség lenne a Domoszói SK mérkőzés 3 pontjának a megszerzésére is. Vitányi László vezetőedző és a csapat természetesen mindent megtesz a siker elérésére.

Az őszi szezonban Domoszlón 3-2-re sikerült nyerni a jelenlegi ellenfelünkkel szemben.


– Nagyon fontos lenne, hogy az idegenbeli siker után hazai pályán is nyerjünk. Nagyon nehéz lesz, mert szívós ellenfél érkezik, ráadásul Béres Misi minden mozdulatunkat ismeri. Az NB III-ból Zimányi öt sárgás, de sajnos a pénteki edzésen megsérült, így nem tud játszani, ami eléggé borítja terveinket. A játékosok elszántak, szeretnének nyerni és ha a múlt heti teljesítményre meg rátudunk tenni, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

A mérkőzés játékvezetője: Németh Szabolcs

Asszisztensek: Motsidlovszky Attila, Kincses Dániel


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?