U15 – Pénteken a Kecskemét, szombaton pedig a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros volt az ellenfelünk

 


Két mérkőzésen van túl utánpótlás csapatunk. Pénteken a Mercedes-Kecskeméti LC-t fogadták a bajnokság keretében, szombaton a pedig felkészülési mérkőzést játszottak a Ferencváros női felnőtt csapatával.


Eger SE – Mercedes-Kecskeméti LC 3-0 (0-0)

U15 – MLSZ Regionális kiemelt – Kelet – 14. forduló

Eger, 2022.03.04.


– Pénteken már bajnoki pontokért játszottunk az Északi Sporttelepen a Mercedes-Kecskeméti LC ellen. A gyerekek mellett Pápai Zoltán kollégámmal mi is vártuk már, hogy élesben is teszteljék azt, amit edzéseken és edzőmérkőzéseken gyakoroltunk, hol több, hol kevesebb sikerrel, továbbá azt is kíváncsian vártuk, hogy melyik arcát mutatja majd a társaság. A mérkőzés előtt az öltözőben mindenkinek felhívtuk a figyelmét a jó rajt fontosságára. A gyerekek pedig fogadkoztak a siker érdekében. A mérkőzést végig uraltuk az igen defenzíven játszó vendégek ellen. Látszott a játékukon, hogy a gyors kreatív csatáraikban és a kontráikban bíznak, amiből adódott is egy pár lehetőségük a mérkőzésen, de kimaradtak azok. Az első félidőben hadilábon álltunk a gólszerzéssel, pedig megvoltak a lehetőségeink. A második félidő elején Hegyi Zalán egyéni megvillanásának köszönhetően megszereztük a megérdemelt vezetést, ami megnyugtatta a csapatot. A télen érkezett Koczka Krisztofer távoli bombájával és szöglet utáni fejesével pedig lezártuk a mérkőzést. A játék képe alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A fiúkkal a mérkőzés után átbeszéltük a történteket és a következő feladatra készülünk, hiszen a srácok tudják, mi a cél és reméljük, hogy sikerül azt teljesíteni.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Mercedes-Kecskeméti LC)



FTC női felnőtt – Eger SE 2-2 (0-0)

U15 – Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd, 2022.03.05.

Gólszerző: Kovács B., Jakab B.


– Mezőkövesden edzőtáborozott a Ferencváros női felnőtt Magyar Bajnok, BL résztvevő csapata és mivel a szombatra lekötött mérkőzésüket lemondta az ellenfél, ezért a Mezőkövesd-Zsóry FC vezetősége segítséget kérve az ESE-től,  “beugróként” nagyon szívesen elvállaltuk a találkozót, hiszen a srácok előző nap letudták már a bajnoki fordulókat, így a lányok sem maradtak mérkőzés nélkül. Nem mindennapi élményben volt részünk, hiszen egy NB I-es csapat stadion center pályáján játszani hát… szuper volt!!!  Szakmailag csak annyit hogy a mérkőzés végén megdicsérte a csapatot az FTC edzői stábja, mert egy focit “JÁTSZANI” akaró csapatot ismertek meg bennünk. A két klub vezetőinek külön köszönjük a mai napot!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?