NB III. – Az újonc Hidasnémet VSC-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap az újonc Hidasnémeti VSC csapatát fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban ahol 14.00 órakor kezdődik a találkozó.


A Hidasnémeti VSC újonc az NB III. Keleti csportjában, ahol jelenleg a 19. kieső helyet foglalják el a tabaellán. Az eddigi tavaszi fordulókban egy alkalommal győztek (Jászberényi FC), kétszer döntetlent (DEAC, Kisvárda Master Good II.) játszottak és egy alkalommal szenvedtek vereséget (BKV Előre). Az előző héten hazai pályán értek el 2-2-es döntetlen a Kisvárda Master Good II. ellen.

Csapatunknak hétvégén hozta a kötelező győzelmet a Törökszentmiklósi FC-Veteriner ellen, ezzel megőriztük a 13. pozíciónkat a tabellán. Ebben a fordulóban is egy újonc, jelenleg kieső helyen lévő csapattal játszunk. A csapat számára újra nagyon fontos az újabb három pont megszerzése, amivel tovább erősíthetjük a középmezőnybeli pozíciónkat, valamint visszavághatunk az őszi vereségért. Szekeres Adrián vezetőedző most sincs könnyű helyzetben a csapat összeállításában, hiszen több játékos nem állhat rendelkezésére sérülés miatt, valamint hiányozni fog az előző fordulóban kiállított Medveczki Máté is, aki egy mérkőzésről való eltiltást kapott.

Az őszi szezonban hidasnémeti mérkőzésen 4-1 arányban nyert a hazai csapat.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Nagy-Kolozsvári Dániel Kornélt kérdeztük honlapunkon:

– A hidasnémeti csapat a tabellán mögöttünk helyezkedik el, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kivívják a bennmaradást. A téli szünetben korábban magasabb osztályt is megjárt futballistákat igazoltak, akik ennek a csapatnak az erősségei lehetnek. Idén a négy mérkőzésükből kettő döntetlen, egy győzelem és egy vereség a mérlegük, úgyhogy nyilván azzal a szándékkal jönnek Egerbe is, hogy elvigyék a három pontot. Azt gondolom, hogy a fegyelmezett játékunkkal, kevés helyzetet engedve az ellenfélnek, illetve a labdaszerzésekből tudunk veszélyeztetni majd, vagy pedig ha felállt támadásokat kell vezetnünk, – azt is mutatták már a játékosok – hogy abból is, mi képesek vagyunk lehetőségeket teremteni az ellenfél kapuja előtt. Ebben bízom a holnapi mérkőzésen is. Sajnos továbbra is vannak olyan játékosaink, akik sérülés, betegség, vagy éppen eltiltás miatt nem állhatnak a rendelkezésünkre, de azok, akik a holnapi mérkőzésen bevetésre készen állnak, a héten nagyon jó munkát végeztek és bízunk benne, hogy így meglesz ebben a naptári évben az első hazai győzelmünk is.

 

– Utoljára novemberben tudtunk hazai pályán tétmérkőzést nyerni. Azóta csak egy döntetlent sikerült elérnünk a saját szurkolóink előtt. Azt gondolom, hogy adósak vagyunk a jó játékkal. A célunk “egyszerű”, hogy győzelemmel zárjuk a mérkőzést! Tavasszal vereséget szenvedtünk a soron következő ellenfelünkel szemben, ezért van miért visszavágni nekik! Az elmúlt meccseken jellemző volt a csapatunkra, hogy igenis tud helyzeteket kialakítani, azonban nem mindig sikerült ezeket értékesíteni, ezáltal megnehezítettük a saját dolgunkat. Vasárnap jobban kell sáfárkodnunk az adódó lehetőségeinkkel. Mindent megteszünk a győzelemért!

A mérkőzés játékvezetője: Altorjay  Áron Gellért

Asszisztensek: Schweighardt Dániel, Török Bence


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?