NB III. – Megérdemelt győzelem a Hidasnémeti VSC ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Eger SE – Hidasnémeti VSC 2-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 25. forduló

Eger, 2022.03.13.


Csapatunknak sikerült folytatni, amit törökszertmiklósi mérkőzésen elkezdet. A találkozón sikerült játszani a saját játékunkat, amellyen végig kontroláltuk a mérkőzést. Több helyzetet is kialakított a csapat, amiből a két szép gólt sikrerült szerezni. Így megérdemelten szereztük meg a három pontot és egyben újra sikerült tétmérkőzésen győzni a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


48. perc: Bal oldali beadást követően a Vajda Ákos által visszafejelt labdára Nagy-Kolozsvári Dániel érkezett és a kapu bal oldalába helyezte a labdát, ezzel megszerezve a vezető gólunkat – 1-0

68. perc: Valkay Richárd ívelésére Nagy Gergely érkezett és 7 méterről megszerezte a második gólunkat – 2-0


– Nagyon örülök, hogy meg tudtuk szerezni végre – november eleje óta – az első hazai győzelmünket. A csapatot néhány nehézség hátráltatja, gondolok itt a sérülésekre – Pál Szabolcs is jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot, de Vajda Ákos erre is jól tudott reagálni és a meccs során megoldotta a védekezésben gondolt taktikai feladatokat, amit a középcsatártól vártunk volna el a mérkőzésen – betegségekre, vagy akár az eltiltásra. Azok a játékosok, akik a rendelkezésünkre álltak maximálisan megoldották a feladatukat, mind támadásban, mind védekezésben. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy le tudtunk hozni még egy olyan mérkőzést, ahol nem kaptunk gólt. Elől, hogyha az utolsó passzoknál, a támadó zónában pontosabbak vagyunk, más döntéseket hozunk, akkor már korábban is vezetést szerezhettünk volna. Úgyhogy a játékosoknak most kettő szabadnapjuk van és szerdától újra folytatjuk a felkészülést és készülünk a Putnok elleni mérkőzésre.

 

MAJOROS JOZEF

vezetőedző

– A mérkőzést az egriek kezdték jobban, majd változtattunk és két esetben gólt szerezhettünk volna. A szünet után gyorsan hátrányba kerültünk és noha próbáltunk újítani, nem sikerült megvalósítani az elképzeléseinket.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Hidasnémeti VSC)


 


Mérkőzés fotók (Eger SE-Hidasnémeti VSC)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?