NB III. – Győzelem a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Jászberényi FC ellen

 


Eger SE – Jászberényi FC 1-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 27. forduló

Eger, 2022.03.27.


Változatos, sok helyzetet hozó mérkőzést láthattak a nézők a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Igaz, hogy csak egy gól született, de azt szerencsére azt mi szereztük. Ez köszönhető a két csapat kapusainak teljesítményének. Győzelmünknek köszönhetően tovább tudtuk erősíteni a pozíciónkat a tabellán.


88. perc: Debreczeni Dávid ellen a 16-oson belül szabálytalankodott a jászberényi védő, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, melyet Nagy-Kolozsvári Dániel magabiztosan értékesített – 1-0


– Először is mielőbbi gyógyulást szeretnk kívánni az ellenfél játékosának, akit a mérkőzés elején le kellet cserélni egy sajnálatos sérülés miatt. Egy balszerencsés szituáció volt, de nem gondolnám, hogy a Lencsés Balázs szándékosan akart volna sérülést okozni, mivel, ha valaki akkor Ő fiatal kora ellenére tudja, hogy milyen hosszú hónapokat kihagyni játék nélkül. Visszatérve a játékra, azt kell mondanom, hogy kapusunknakm Fedinisinec Eduárdnak kellett nagy bravúrokat bemutatnia, ugyani az elmúlt időszakban nem volt jellemző, hogy ennyi helyzete legyen az ellenfelünknek. Ha viszont nekünk alakült ki hasonló az ellenfél kapuja előtt akkor a másik hálóőr mutatott be bravúrokat. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, attól függetlenül, hogy a Jászberény milyen eredményeket produkált az elmúlt hetekben. a mérkőzés elején és a félidőben is elmondtam a játékosoknak, hogy bízzanak magukban, hiszen fizikálisan bírni fogják az utolsó percekig és akkor is el lehet dönteni egy mérkőzést. A játékosoknak mindvégig az az a akarat, az a cél lebegett a szemük előtt, hogy megnyerjük a mérkőzést, amihez gratulálok a csapatomnak, a Jászberénynek pedig további sok sikert kívánok.

Jók: Debreczeni, Hegedűs, Fedinisinec, Nagy-Kolozsvári, Pál

 

– Nagyon csalódott vagyok. Öt hete nem rúgtunk gólt, ám ezúttal voltak helyzeteink, sőt a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak. Az első félidőben akár 4–1-re is vezethettük volna, de nem akadt olyan labdarúgónk, akinek sikerült volna betalálni a kapuba. A végén már az egy pontnak is örültem volna, ám ez sem jött össze, mert az Eger egy büntetőből megszerezte a győztes a gólt.

Jók: Szöllősi, Menczeles, Muhari

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Jászberényi FC)


 


Mérkőzés fotók (Eger SE-Jászberényi FC)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?