NB III. – A vasárnapi fordulóban a Jászberényi FC-t fogadjuk

 


Vasárnap újra hazai pályán játszik csapatunk. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 16.00 órakor kezdődő találkozón ezúttal a Jászberényi FC csapatát fogadjuk.


A Jászberényi FC jelenleg a középmezőny 11. helyét foglalja el a tabellán. Eddig 10 alkalommal sikerült megszerezniük a 3 pontot, 4 döntetlen és 12 vereség mellett. A legutóbbi fordulóban hazai pályán játszottak gólnélküli döntetlen a Kosvárda Master Good II. ellen. Formájukat tekintve az utóbbi öt fordulóban csupán 2 pontot sikerült begyűjteniük.

Csapatunk továbbra is a 13. helyről, de jó formában várja a folytatást. A Jászberény elleni találkozó egy igazi 6 pontos mérkőzés, hiszen csapatotokat két pont és két helyezés választja el a tabellán, így győzelmünk esetén megelőzzük őket. A vezetőedző Szekeres Adrián és a csapat számára, így nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése. A csapat jó formában van, hiszen az utolsó öt fordulóban 11 pontost sikerült szerezni. A legutóbbi fordulóban a Putnok FC otthonában sikerült gólnélküli döntetlent elérnünk.

Az őszi szezonban, Jászberényben Vajda Ákos góljának köszönhetően megszereztük a 3 pontot.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Rébék Richárdot kérdeztük honlapunkon:

– Örülünk, hogy vannak olyan vissztérő játékosok, akik sérülésből, vagy betegségből jönnek vissza.Közülük volt, aki már tudott játszani a tartalék csapatban, ahol most is lesznek visszajátszók. Pozítívum az utóbbi napokban, hogy szinte teljes létszámmal sikerült az edzéseket megtartani, ami az elmúlt hetekben nem mindig volt jellemző. Szeretnénk a 2. forduló óta tartó veretlenségi sorozatunkat folytatni. Illetve szeretnénk hazai közönség előtt megnyerni a második mérkőzésünket is. A játékosok nagyon elszántak, hogy megnyerjék a mérkőzést. A stáb elemezte a Jászberény csapatának játékát, melyből a játékosok is felkészültek. Újra egy olyan csapat ellen játszunk, akik előttünk vannak a tabellán, de győzelmünk esetén megelőzzük őket. Így ez jó erőfelmérő lehet a számunkra, de biztosan nem lesz egy könnyű mérkőzés.

 

– Hétvégén ismét egy olyan együttes lesz az ellenfél, aki bár előttünk helyezkedik el a tabellán, mégis pillanatnyi forma alapján azt gondolom, méltán kijelenthetem, mi várhatjuk bizakodóbban a találkozót, hiszen a legutóbbi 5 meccsen nem találtunk legyőzőre. Szerencsére többen is már beálltak az edzésekbe az elmúlt hetek hiányzói közül, ez is bizakodásra adhat okot. A Jászberény csapatát ősszel már sikerült legyőzni, bízom benne, hogy ezt megismételjük és egy várhatóan küzdelmes összecsapáson itthon tudjuk tartani a 3 pontot, ezzel stabilizálva helyünket a középmezőnyben és tovább nyújtva a veretlenségi szériát.

A mérkőzés játékvezetője: Veizer Roland

Asszisztensek: László István Sándor, Ancsin Zoltán


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?