NB III. – Újra hazai pályán játszunk, ellenfelünk a DEAC

 


Vasárnap újra hazai pályán szátszik csapatunk. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 16.00 órakor kezdődő találkozón a DEAC csapata lesz a vendégünk.


A DEAC jelenleg a tabella előkelő 2. helyét foglalja el a Kolorcity Kazincbarcika SC mögött. Az eddigi fordulókban 19 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 4 döntetlen és 4 vereség mellett. A második legtöbb gólt (70) szerezték és a második legkvesebbet (24) kapták a listavezető után. Formájukat tekintve az utolsó öt fordulóban 12 pontot szereztek. Legutóbb a Kisvárda Master Good II. otthonából hozták el a három pontot.

Csapatunk az előző fordulóban, hazai pályán megszerezte a győzelmet a Jászberényi FC ellen, ami egyben azt is jelentette, hogy helyet cserélt a tabellán a két csapat, így a 12. helyről várjuk a DEAC elleni találkozót. Ellenfelünkhöz hasonlóan mi is jó formában várjuk a mérkőzést, hiszen az utolsó öt fordulóban 11 pontot sikerült begyűjteni. Szekeres Adrián vezetőedző és a csapat felkészült az ellenfélből, mérkőzésen szeretné folytatni a jó szériát és egyben meglepetést okozni. A célunk szervezett és fegyelmezett játékkal elérhető vasárnap a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Az őszi szezonban, Debrecenben 3-0-s vereséget szenvedtünk.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Lencsés Balázs kérdeztük honlapunkon:

– Vasárnapi ellenfelünk a DEAC csapata nem véletlenül tartózkodik ott a tabellán ahol van. A második legtöbb gólt rúgták és a második legkevesebbet kapták. Egy régóta együtt játszó, labdabisztos játékosok alkotják az együttest. A játékuk nagyon szervezett, nehéz ellenük játszani. Az előző mérkőzéseiket elemezve, azt gondolom, hogy ha a jelenlegi formánk és eredményességünk párosul az előző fordulókhoz hasonló jó védekezéssel és szervezett játékkal és rétéve egy kis agresszivitást a védekezésben, akkor lehet keresnivalónk a mérkőzésen és , ha a tabellát nézzük, akkor meglepetést is okozhatunk.

 

– Nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén. A tabella második helyét foglalja el a DEAC, de minden meccset szeretnénk megnyerni és ennek szellemében fogunk vasárnap pályára lépni. Úgy gondolom szervezett, jó taktikával eredményesek tudunk lenni. Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Takács Tamás

Asszisztensek: Vrbovszki Pál, Pogonyi Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?