NB III. – Nem sikerült a pontszerzés a DEAC ellen

 


Eger SE – DEAC 0-2 (0-2)

NB III. Keleti csoport – 28. forduló

Eger, 2022.04.03.


A mérkőzés elején gyorsan két gólos hátrányba került a csapat. A DEAC könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeit, de aztán a magára talált a csapatunk és nem adta fel a mérkőzést. Sikerült helyzeteket is kialakítani, de sajnos nem tudtunk a kapuba találni, így maradt a 2-0-s végeredmény, amivel lvesztettük a hat mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunkat.


9. perc: Jobb oldali szabadrúgást Újvárosi Ádám érkezett és 8 méterről fejelt a hálóba, mellyel megszerezte a DEAC a vezetést – 0-1

12. perc: Nem sokat kellett várni a következő debreceni gólra, egy gyors ellenakcióból Bereczki Dániel 16 méterről lőtt a kapu sarkába – 0-2


– Nyílván, ha az eredményt nézzük, akkor marad bennünk hiányérzet. De gratulálni kell a DEAC-nak, hozták azt, amit egy előkelő helyen lévő csapatnak kell. Az első adódó lehetőségüket berúgták, amiért dícséret illeti Őket, de jár a gratuláció a csapatunknak is, akik a korai 2-0-s hátrányban is elhitték, hogy ebben a mérkőzésben van keresnivaló. Lehetőségeket tudtunk kidolgozni, helyzeteket tudtunk kialakítani, folyamatosan tudtuk járatni a labdát és nyomás alá helyezni egy dobogós csapatot. Nekünk ebből kell építkezni , erőt meríteni további fordulókban. Azt gondolom annál nagyobb elismerés nincs, mint, hogy az ellenfél már a találkozó korai szakaszában elkezdi az időt húzni, tördelni a játékot, akkor emelt fővel távozhatunk és nincs okunk szégyenkezni.

 

SÁNDOR TAMÁS

vezetőedző

– Gyenge játékkal sikerült megszerezni a győzelmet. Az első tizenöt percben eldöntöttük a három pont sorsát, azt követően viszont nagyon rossz felfogásban játszottunk.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-DEAC)


 


Mérkőzés fotók (Eger SE-DEAC)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?