NB III. – Az Aqua-General Hajdúszoboszló vendégei leszünk a vasárnapi fordulóban

 


Vasárnap Hajdúszoboszlóra utazik csapatunk, ahol az Aqua-Genereal Hajdúszoboszló lesz a következő ellenfelünk, a 17.00 órakor kezdődő találkozón.


Az Aqua-General Hajdúszoboszló jelenleg az előkelő 4. helyet foglalja el a tabelán, a 17 győzelemmmel, 8 döntetlennel és 7 vereséggel. A bajnokság során az 5. legtöbb gólt (61) szerezték és a 3. legkevesebbet (31) kapták. Formájukat tekintve az utóbbi öt fordulóban 5 pontot sikerült begyűjteniük. Legutóbb a Kisvárda Master Good II. vendégeként játszottak gólnélküli döntetlent.

Csapatunknak továbbra is hullámvölgyben van, hiszen az utóbbi fordulók nem úgy alakultak, ahogyan azt terveztük. A legutóbbi fordulóban a Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen jó játékot láthattak a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba kilátogató nézők, de kialakított helyzeteinket nem sikerült gólra váltani, így a vendégcsapat szerezte meg a három pontot. A vasárnapi találkozón Szekeres Adriánnak vezetőedzőnek és a csapatnak mindenképpen szükséges, hogy ponttal, vagy pontokkal térjenek haza fürdővárosból.

Az őszi szezonban, az egri találkozón nagy arányú vereséget szenvedtünk jelenlegi ellenfelünktől.


Aktuális forma


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt  és játékosunkat Berki Pétert kérdeztük honlapunkon:

– Egy intenzív időszak előtt állunk, mivel az a következő hét napban három bajnoki mérkőzés vár a csapatra, amiből kétszer utazni is fogunk. Erős ellenfelekkel fogunk játszani, de először maradjunk a holnapi Hajdúszoboszlónál. Az Ő három mérkőzésüket is látva hazai pályán nyílván győzni szeretnének. Nekünk sem lehet más a célunk, szeretnénk kilábalni a nyeretlenségi szériából amiben bene vagyunk. A találkozón az edzéseken begyakoroltakat szeretném viszont látni. Az elmúlt hetekben sokat javulva, gördülékenyebb és látványosabb lett a támadásépítésünk. Így már csak az eredményességben kellene javulni, mert azt lehet látni, hogy a helyzetekig eljutunk, de a kapu előtt még bizonytalanságot érzek a csapatban. A holnapi mérkőzésünk sem egyszerűbb az előzőeknél, de szeretnénk ponttal, vagy pontokkal távozni Hajdúszoboszlóról.

 

– Hétvégén az Aqua-General Hajdúszoboszló vendégei leszünk.Nehéz mérkőzésre számítunk. Az utóbbi 3 mérkőzésen nem szereztünk pontot, sajnos már nagyon éhezünk a sikerre.Úgy kell játszanunk mint az előző mérkőzésen, a helyzeteinket ki kell használni és akkor elhozhatjuk a 3 pontot. Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Németh Gergely

Asszisztensek: Deme Rajmund, Kovács Tamás


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 500 Ft

Diák, nyugdíjas: 300 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?