NB III. – Vereség az Aqua-Generál Hajdúszoboszló otthonában

 


Aqua-General Hajdúszoboszló – Eger SE 2-0 (2-0)

NB III. Keleti csoport – 33. forduló

Hajdúszoboszló, 2022.05.01.


Nem sikerült a pontszerzés a hajdúszoboszlói mérkőzésen, ahol a hazai csapat egy fejessel és egy szabadrúgássl az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.


11. perc: Bal oldali beadásra Sütő Balázs érkezett és a vődők között fejelt a hálóba – 1-0

26. perc: Máté János végzett el szabadrúgást 18 méterről, melyet a sorfal felett tekert el és a labda a bal alsó sarokban kötött ki – 2-0


– A mérkőzésen elkerülhető gólokat kaptunk, igazából az ellenfélnek nem is volt lehetősége, de nagyobb probléma, hogy nekünk sem volt. A támadó zónában pontatlanok voltunk, sok technikai hibával játszottunk, sok labdavesztésünk volt. A második félidőben a csapat agresszívebben játszott, többet tudtuk birtokolni a labdát, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kidolgozni. Sokszor az utolsó passzaink voltak pontatlanok, vagy lövési kísérleteinket blokkolta az ellenfél. Nincs idő búslakodni, szerdán itt a következő mérkőzés, ahol lehet javítani.

 

CSILLAG LÁSZLÓ

vezetőedző

– Úgy gondolom, hogy az első félidőben minden lényeges kérdés eldőlt a mérkőzéssel kapcsolatban. Azért másabb így védekezni, mikor megvannak a védőink, természetesen a támadó játékunk lehetne jobb, de ott már nem tudtam minőségi cserét végrehajtani, ettől függetlenül a csapat hozta a mérkőzést.

Forrás: Hajdúszoboszlói Sportegyesület Facebook


Mérkőzés jegyzőkönyv (Aqua-General Hajdúszoboszló-Eger SE)



Mérkőzés fotók (Aqua-General Hajdúszoboszló-Eger SE)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?