NB III. – Vasárnap a Tiszafüredi VSE lesz a vendégünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap újra hazai pályán játszik csapatunk. Ezúttal a Tiszafüredi VSE-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, ahol 17.00 órakor kezdődik a találkozó.


A Tiszafüredi VSE jelenleg a középmezőny végén, a 13. helyről várja a találkozót. Az eddig lejátszott mérkőzéseken 12 alkalommal győztek, 7 döntetlen és 16 vereség mellett. Formájukat tekintve az utolsó öt fordulóban 9 pontot szereztek. A legutóbbi találkozójukon a Kisvárda Master Good II. otthonában szenvedtek vereséget 4-1 arányban.

Csapatunk két pozícióval és 6 ponttal van lemaradva Tiszafüredi VSE mögött, így a 15. helyről várja a találkozót. Az előző fordulók nem sikerült a tervek szerint hozni a találkozókat, így csupán 1 pontot szereztünk az utóbbi öt fordulóban. Legutóbb a Békéscsaba 1912 Előre II. ellen maradtunk alul 2-1-re. Így van mit javítani a csapatnak a találkozón. A héten a stáb és a játékosok kielemezték az utóbbi 3 mérkőzést és átbeszélték a felmerülő problémákat.  A mérkőzésen a cél a három pont megszerzése a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, amivel sikerülhet kilábalni a jelenlegi hullámvölgyből.

Az őszi szezonban, Tiszafüreden egygólos győzelmet aratott a hazai csapat.


Aktuális forma


A mérkőzésről vezetőedzőnket Szekeres Adriánt és kapusunkat Fedinisinec Eduárdot kérdeztük honlapunkon:

– Legutóbb az eddig megszokottól eltérően elemeztük ki a mérkőzéseket. A játékosoknak ki lett adva, hogy nézzék vissza az utóolsó három találkozót és gyűjtsenek össze a játékukból, illetve a csapat taktika dolgokból pozítív és negatív jeleneteket. Eziztán egyessével átbeszéltük a csapatben betöltött szerepükről, faladataikról. Ez abszolút pozitív volt a játékosok részéről. Több olyan témáról is beszélgettünk, ami esteleg kérdőjel volt a fejükben. Próbáltuk az elmúlt időszak eredménytelenségének az okait megtalálni. Bízok abban, hogy a holnapi mérkőzésen a csapat azt az arcát fogja mutatni, ami a kazincbarcikai mérkézésen is jellemző volt rá, így ezzel el tudjuk feledni, amit Békéscsabán nyújtott.

 

– Van egy egy kis hiányérzetünk a múlt heti mérkőzés után, de megyünk tovább, készülünk a következő meccsre. Hajtós, jó meccsre számítok a Tiszafüred ellen. Megpróbáljuk kihasználni a gyenge pontjaikat és, ha a Kazincbarcika ellen nyújtott játékunkat is hozzá tudjuk tenni biztos vagyok benne, hogy győztesen hagyjuk el a pályát és örömöt tudunk szerezni a szurkolóinknak.

A mérkőzés játékvezetője: Jakab Árpád

Asszisztensek: Flinta Zoltán, Pogonyi Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?