NB III. – Nem sikerült a pontszerzés Békéscsabán

 


Békéscsaba 1912 Előre II. – Eger SE 2-1 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 35. forduló

Békéscsaba, 2022.05.08.


Továbbra sem találja önmagát a csapatunk. A múlt heti jó játékot nem sikerült áthozni a békéscsabai mérkőzésre. A találkozón több helyzet is adódott mindkét oldalon, de a lehetőségeit a hazai csapat használta ki eredményesebben. Így nem sikerült elmozdulni a pozíciókból, maradtunk a 15. helyen.


50. perc: Jobb oldali beadásra Varga Tamás Károly érkezett és 5 méterről védhetetlenül fejelt a hálóba – 1-0

52. perc: A hazai csapat a félpályáról beívelte a labdát a védők mögé, ami Korógyi Szabolcs élé került, aki a leshatárról indulva a kapus mellett elhúzta a labdát és 16 méterről lőtt a hálóba – 2-0

61. perc: Nagy-Kolozsvári Dániel elé került a labda,aki 17 méterről védhetetlenül lőtte ki a bal felső sarkot – 2-1


– A szerdai pontszerzés után, amik akkor az erősségeink voltak szervezettségben, hozzálásban és játékban, azok abszolút nem mutatkoztak meg a mai mérkőzésen. Mindemellett több rossz egyéni teljesítmény is volt, ami az utóbbi fordulókban látszik, hogy ez egy hosszabb folyamat. Akkor reálisan láttuk a helyzetünket, amikor eredményesebb volt a csapat, akkor is saját magunkkal foglalkoztunk, ezután is így kell- Még több alázat kell spertág iránt.

 

MÉSZÁROS MÁRK

vezetőedző

– Nagyon jó ritmusban játszottuk az első félidőt és nagy nyomást tudtunk helyezni a mélyen védekező Egerre. Számtalan helyzetet kialakítottunk, de meg kell tanulniuk a fiatal játékosainknak, hogy az ilyen mérkőzést sokkal hamarabb le kell zárni. A második félidei gyors góljaink után egy másik meccshez kellett alkalmazkodnunk, de abban is álltuk a sarat. Mindent egybevetve, extra volt a rengeteg helyzet kialakítása, negatív viszont ezek kihasználásának aránya.

Forrás: www.1912elore.hu/


Mérkőzés jegyzőkönyv (Békéscsaba 1912 Előre II.-Eger SE)


*


Mérkőzés fotók (Békéscsaba 1912 Előre II.-Eger SE)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?