NB III. – Döntetlen játszottunk a zárófordulóban az Újpest FC II. ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Eger SE – Újpest FC II. 0-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 38. forduló

Eger, 2022.05.29.


A mérkőzésen minkét kapu előtt adódtak lehetőségek, amelyek rendre kimaradtak mindkét oldalon, mely sokszor a két kiváló kapus érdeme volt. Csapatunk így a zárófordulót követően 44 ponttal a 15. helyen végzett a tabellán. A bajnokság során 13 alkalommal sikerült győztesen elhagynia a pályát, 5 döntetlen és 20 vereség mellett.


*


– Sajnos nem tudtuk győzelemmel zárni az utolsó hazai mérkőzésünket. Hiányzott az a lelkesedés, motiváció, ami az elmúlt két mérkőzésen jellemezte a csapatot. Néhány játékostól az utolsó fordulóban többet vártunk volna, de ez most így alakult, ebből is le kell vonni a kellő tanulságot. Köszönjük a szurkolóknak az egés éves mérkőzéslátogatásukat, az, hogy figyelemmel kísérték a csapatot. Most elmegy a csapat egy rövid szünetre, hogy aztán június 21-től elkezdődjön a felkészülés a következő szezonra.

 

MUNDI VIKTOR

vezetőedző

– A mérkőzés reális döntetlennel ért véget. Mi nagyon fiatal és felforgatott csapattal jöttünk az utolsó meccsre. Sok játékosunk, akik magasabb osztályban kezdik a felkészülést már szabadságon vannak. A félévhez gratulálok a csapatomnak, óriási fejlődésen ment keresztül a társaság. Az Egernek sok sikert kívánok, látom a jó szakmai munkát, stabil csapat formálódik, jövőre a gárda a csoport egyik erőssége lehet.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Újpest FC II.)



*


Forduló eredményei


A bajnokság végeredménye


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?