NB III. – A zárófordulóban az Újpest FC II. csapatát fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap, a szezon utolsó fordulójában az Újpest FC II. csapatát fogadjuk hazai környezetben. A találkozó 17.00 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Újpest FC II. a középmezőnyben a tabella 8. helyéről várja a mérkőzést. Az eddigi találkozókon 16 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 8 döntetlen és 13 vereség mellett. Az utóbbi öt fordulóban 9 pontot sikerült begyűjteniük. Legutóbb hazai pályán a Kisvárda Master Good II. ellen győztek 2-0 ra.

Csapatunk kezd kilábalni a hullámvölgyből, hiszen az utóbbi két fordulóban sikerült begyűjteni a 6 pontot. Az előző fordulóban a DVSC II. ellen serült győzni idegenben. A csapat szeretné győzelemmel zárni a szezont, amivel a többi eredmény kedvező alakulásával előreléphetünk a 14. helyre a bajnokság végén.

Az őszi szezonban, szoros mérkőzésen a 92. percben lőtt góllal tartotta otthon a három az Újpest FC II.


Aktuális forma


A mérkőzésről vezetőedzőnket és múlt heti első gólunk szerzőjét Hadnagy Bencét kérdeztük honlapunkon:

– Az elmúlt két fordulóban sikerült visszatalálni arra az útra, amit szeretnénk, hogy a csapatot jellemezze. Külön öröm számunkra, hogy ez eredménnyel is párosult. Erre törekszünk a holnapi Újpest FC II. elleni mérkőzésen is. Szeretnénk a stadionb kilátogató nézőinket és szurkolóinkat megörvendeztetni egy győzelemmel. Így az utolsó fordulóban mindenki arra emlékezhet, hogy győztesen zártuk le a szezont. Utánna srácokra rövid pihenő vár, majd megy is kezdjük a felkészülést a következő szezonra.

 

– Sikerült kilábalnunk a rossz szériánkból, s ezt a felfelé ívelő szakaszt szeretnénk folytatni. Az Újpest csapatával az első félszezonba ki-ki meccset játszottunk, ahol az utolsó percben egy lepattanót követően elvesztettük a mérkőzést, így van miért visszavágnunk. Kellő motiváltsággal, és pontos helyzetkihasználással győztesen jöhetünk le a szezon utolsó hazai mérkőzésén. Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Róbert

Asszisztensek: Balla Levente, Elek Balázs


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?