Évzárót tartott az U7-es csapat

,,…Rengeteg jó eredménnyel gazdagodtak a tornák által…”

Június 24-én, pénteken tartotta az U7-es csapat évzáróját, valamint Molnár Gábor születésnapját. Bíró Petra és dr. Vitányi László edzők számára szó szerinti lezárás volt, hiszen augusztustól nem ők viszik tovább a gyerekeket.

Az évzárón belül az egész éves munkájukat ismerték el azoknak, akik lelkiismeretesen jártak edzésekre és tornákra, őket különdíjban részesítették névre szóló kupákkal, valamint az újakat is köszöntötték, akik évközben csatlakoztak a csapathoz. Ezt követően persze a foci sem maradhatott el. Egy vidám és jó hangulatú anyukák-apukák-gyerekek közti „bajnokságot” rendezett a gárda, ahol az edzők véleménye szerint mindenki kellemesen elfáradt és jól érezte magát. A csapatban Molnár Gábort is köszöntötték születésnapja alkalmából, úgyhogy a „buli” duplán indokolt volt!

Bíró Petra edző gondolatai:

,,Nem könnyű elválni az első csapatától az embernek, hiszen nem titok, hogy nagyon megszerettem őket. Ez alatt az egy év alatt igyekeztünk legjobb tudásunk szerint átadni a gyerekeknek a lehető legtöbbet, melyet reményeim szerint tudnak hasznosítani a továbbiakban. Nagyon tehetséges gyerekekről van szó, akik idén az Emerson Kupán a tőlük egyel nagyobb korosztállyal is felvették a versenyt, rengeteg jó eredménnyel gazdagodtak a tornák által. Viszont nem csak mi „tanítottunk”, hanem ők is nekünk. Sokszor említettem már, de muszáj vagyok kiemelni még egyszer, hogy egy élmény volt velük dolgozni. Mindenképp szeretném követni fejlődésüket a jövőben és persze ezek után is rendelkezésükre állunk!

Kívánok a továbbiakban az egész U7-es csapatnak sok sikert és szép eredményeket!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?