NB III.: Döntetlen az első edzőmérkőzésen

 

Június 29-én a BVSC-Zugló gárdája ellen kezdte az edzőmérkőzések sorozatát az Eger SE NB III-as csapata a felkészülési időszakban. A mérkőzésen mindkét félidőben született találat a hazaiak, valamint a vendégek részéről is, így 1-1-es döntetlen született a Szőnyi úton.

Szekeres Adrián értékelése:

Lejátszottuk az első edzőmérkőzésünket a BVSC csapata ellen, ahol tikkasztó hőség fogadott minket és egy ragyogó pálya. Öröm, hogy ilyen játéktéren tudtunk játszani. A saját gárdánknál külön öröm lehet, hogy az első félidőben három 2005 születésű játékos játszott, akik a saját utánpótlásunkból kerültek fel, ezzel is szeretnénk azt fenntartani, hogy Egerben a saját labdarúgók is megkapják a lehetőséget, hogy a felnőtt együttessel készülhessenek. Rajtuk kívül olyan játékosok játszottak, akik szerződéssel rendelkeznek nálunk. Ezalatt a rövid idő alatt is látszott már az új játékosokon, hogy megcsinálták azokat a taktikai elemeket, amiket kértünk tőlük. Nyilván, még sem fizikálisan, sem a labdával nincsenek olyan állapotban, mint ahogy majd az első bajnoki mérkőzésen kellene, de ez teljesen normális ebben a szakaszban.

A második félidőben egy még fiatalabb csapatot tudtunk beküldeni, itt az átlag életkor épp, hogy elérte a 20 évet. Több olyan labdarúgó kapott szerepet itt, akik az elmúlt napokban velünk edzettek, így meg tudtuk őket is nézni. Nagyon oda figyeltek arra, hogy megcsinálják azokat az elemeket, támadás építésekben, amiket kérünk tőlük, vagy pedig a védekezésben.

Az eredménnyel most sem igazán szeretnék foglalkozni, mint ahogy tettem azt a januári felkészülési meccseken sem. A mai napon az eddigiekhez képest másabb jellegű edzés volt, mert egy kocogás, futó rész, nyújtás után az uszodában úsztak a fiúk. Pénteken két edzés, szombaton pedig egy tréninggel folytatjuk és zárjuk le a hetet.

A meccsre visszatérve, öröm, hogy Fejes János, valamint Batta Gergő több mint fél év után újra visszatértek a pályára és játszani is tudtak.

 

BVSC-Zugló-Eger SE 1-1 (1-0) Gól: Major (Eger)

Eger SE, 1. félidő: Szalay – Rébék, Hegedűs, Hadnagy, Orosz, Révész, Jónyer, Bakondi, Nagy, Szabó, Berki

  1. félidő: Sz. Varga – Juhász, Burger, Valkay, Dobler, Medveczki, Fejes, Mezey, Major, Banik, Batta.

 

Az érkezők mellett újabb 2 távozó is van. Fedinisinec Eduárd magasabb osztályban szeretne játszani, Zimányi Ádám pedig családi okokra hivatkozva kérte a bontást.

 

További edzőmérkőzések

Július 13., szerda, 11.00: Mezőkövesd Zsóry FC II.–Eger SE

Július 16., szombat, 11.00: DVTK II.–Eger SE

Július 24., vasárnap, 17.00: Eger SE–Egerszalók (Szentmarjay stadion)

 

                                 Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?