U14-16 Leány: Nagyon büszke mindenkire az edző

 

Végéhez ért a lányoknál is a szezon. U16-os csapatunk aranyérmet, U14-es gárdának pedig ezüstérmet szerzett a bajnokságban.

Hegedűs Zsolt edző: Végtelenül büszke vagyok a lányokra. Rengeteget dolgoztunk idén is. Nem is a helyezés a fontos hanem, hogy idén is tudtunk lépni még egy szintet előre. Két játékosunk Smuczer Mira és Berencsi Bernadett be tudott mutatkozni a nemzeti csapatban, valamint három lányunk Jakab Zsófi, Pócs Réka és Polányi Petra az U14 régiós válogatottban szerepelt remekül.

Egyre több fiatal gondolja úgy, hogy focizni szeretne, a klubunk kiemelt képzési központ lett a lányoknál is. Mind egyénileg mind csapatban hatalmas a fejlődés. Itt nem szeretnénk megállni, már a következő szezon keretet szeretnénk összeállítani. Sajnos három 2006 lány már nem tart velünk, hiszen mennek a nagyokhoz valamint Berencsi Berni is remélhetőleg be fog mutatkozni a felnőttek között az NBII ben.

Ez a cél! Minél több lányt minél magasabbra juttatni. Idén a bajnoki remek szereplés mellett U14 gárdának megnyerte a gödöllői téli teremtornát is valamint az Emerson kupát. Büszke vagyok a lányokra, mert végig egy cél lebeg a szemük előtt ez pedig a fejlődés. Edzőként kívánni sem tudnék jobb játékosokat. Ami nagyon fontos volt számomra, hogy egész évben a klub filozófiája szerint dolgoztunk. Erről az útról nem szeretnénk letérni. Hatalmas szerepe van ebben kollégáimnak is. Vitanyi Lászlónak, aki hatalmas munkát végzett annak érdekében, hogy kiemelt központ legyünk és a kicsiknél Nagy Barbi, Bíró Petra valamint Fűkő Tibor is azon dolgozik, hogy az utánpótlással se legyen gond a jövőben.

Jó most Egerben edzőnek és játékosnak lenni. Nagy céljaink vannak és szeretnénk a legjobb játékosokat a sorainkban tudni. Hajrá Eger!

 

                                 Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?