MOL Magyar Kupa 2. forduló: A Debreceni Egyetem alakulata az ellenfél

Kisorsolták a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának párosítását. Az Eger a DEAC gárdájához utazik augusztus 27-én vagy 28-án.

Az egriek az első megmérettetésen az Encs vendégei voltak, amikor is a hosszabbításban 3-2-re nyertek. A Debreceni Egyetem alakulata pedig a megye I-es Salgótarján otthonában győzött 3-1-re.

A továbbjutás most is egy mérkőzésen dől el, így ha a rendes játékidő döntetlennel zárul, hosszabbítás következik. Amennyiben itt sem bírnak egymással a csapatok a tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról. A DEAC-Eger pontos kezdési időpontjáról még nincsenek információk.

A katari világbajnokság alaposan belekavart a klubszezonba is, novemberben leáll a nemzetközi futball és a válogatottak veszik át a főszerepet, ezért az idény sorsolásánál figyelembe kellett venni a rendhagyó körülményeket is. A MOL Magyar Kupa 2022/23-as kiírását lényegében nem érintik a változások, bár október és február között egy hosszabb szünet következik két forduló között.

Az első két fordulóban az NB I-es és NB II-es csapatok még nem vesznek részt, a 128-as főtábla létszáma két forduló alatt megy le 32-re, majd a harmadik fordulóban, amit szeptember 17-én és 18-án rendeznek az első két osztály csapatainak belépésével újra felmegy 64-re az együttesek száma.

 

 

                             Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?