NB III.: Megszerezte első győzelmét az Eger SE

Pontokkal távozott a virharsarokból az Eger SE NB III-as gárdája. A bajnokság 3.  fordulójaban augusztus 14-én vasárnap a Békéscsaba ellen sikerült nyerniük 3-0-ra. A 11. percben Simon talált be először a vendégek kapujába, majd a második játékrészben Nagy csatlakozott a gólgyártáshoz. Végül Simon újra értekesített egy helyzetet. A héten két mérkőzés vár az Eger SE-re. Elsőként augusztus 17-én a Füzesgyarmatot fogadják 17 óra 30 perctől a Szentmarjai Tibor Városi Stadionban, majd vasárnap a Debrecen együtteséhez látogatnak.

Simon Attila gólszerző értékelése: Nagyon szüksége volt már erre a győzelemre a csapatnak. Úgy gondolom, hogy az első győzelemnek mindig nagy jelentősege van, az első gólnak is, ami sajnos most a harmadik meccsen történt meg, egyből látszott, hogy a csapatról egy nagy feszültég esett le. Sokkal gördölékenyebb lett a támadójátékunk ezután. Nyilván voltak hibák, amik becsúsztak, de szerencsére csak gyakorlati hibák voltak és nem elvik. Azon vagyunk, hogy kiküszöböljük a gyakorlati hibakat. Nagyon jo volt látni, hogy csapatként, egymásért küzdve egy nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg.

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: – A játékosok rengeteget tettek azért, hogy ma győztesen és kapott gól nélkül hagyják el a pályát. Kicsit változtattunk az eddigi rendszerünkön, ez nagyon kevés idejük volt a srácoknak adoptálni. Szerencsére sikerült, minden idegszálukkal arra törekedtek a fiúk, hogy ezt megvalósítsák. Mint ahogy az elmúlt hetekben, ez elmúlt napokban is kőkeményen dolgoztak a játékosok, de kellett egy kis idő, hogy elhiggyék, magasabb fordulatszámon és pontosabban is tudnak játszani. Ahogy az első két meccsen elszenvedett vereséget, úgy ezt a győzelmet is a helyén kell kezelnünk és készülni a szerdai a mérkőzésre – értékelt a szakember a klub közösségi oldalára feltöltött videóban.

GÓL: Simon A. (11., 74.), Nagy G. (66.).

Békéscsaba: Tóth A. – Rajsli (Marik, 46.), Sipaki (Boros, 70.), Szabó Cs., Bor – Balla, Trescsula, Pap Sz., Babinyecz, Bónus – Oláh Á. Edzők: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.

Eger: Szalay – Papp K., Burger, Juhász G. – Dobler, Jónyer (Rébék, 62.) – Kispál (Berki, 90.), Hegedűs D., Nagy G. (Mezey, 90.), Hadnagy – Simon A. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

 

                                   Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?