Az U12-es csapat is részt vett a Barca Academy Hungary Cup-on

Edző értékelés: A két napos nemzetközi tornára nagy lehetőségként tekintettünk, hiszen nem csak az ország legjobbjaival, de olyan nemzetközileg is elismert csapatokkal vehettük fel a kesztyűt mint az FC Barcelona, vagy éppen a Hellas Verona.

A szombati napon lejátszott csoportmérkőzéseinkre minden esetben igaz volt, hogy az ellenfél diktálta tempót és nyomást próbáltuk megfelelő labda nélküli mozgásokkal enyhíteni, támadásvezetésekre sok energiánk és lehetőségünk már sajnos nem maradt. Az Újpest, a Vasas és a Katalónia elsőszámú csapatának U12-es csapataival játszottunk. Különleges volt a gyerekeknek a Barcelona játékosai ellen pályára lépni, ami eredménytől függetlenül is maradandó élmény volt a számukra.

A második játéknapon a vigaszágon próbálhattunk szerencsét. Az Ajka és a DVTK csapataival játszottunk. Előbbi hasonló kaliberű gárda volt, ahol az ellenfél helyzetkihasználása jobbnak bizonyult. A DVTK ellen játszottunk talán a legnagyobb akarattal és alázattal, de ez sem volt elég.

Összességében jó tapasztalat volt, kiváló csapatokkal játszhattunk. Folytatjuk az edzéseket, a hiányosságainkat fókuszban kezelve.

Eredmények:

Csoportmérkőzések:

UTE 5-1 EGER SE

FC BARCELONA 4-0 EGER SE

VASAS 6-0 EGER SE

Vigaszág:

AJKA 2-1 EGR SE

DVTK 4-0 EGER SE

 

Játékosok

Szitás Armand  
Sós Bulcsú  
Juhász Martin  
Kása-Polonkai Mihály  
Kovács Zsombor  
Móré Kende  
Nagy Bulcsú Ábel  
Popov Martin  
Gál Kristóf  
Szabó Zalán  
Szűcs Gergely  

 

                                   Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?