U15: 10 gól, menny és pokol, végül döntetlen

Az Eger SE U15-ös korosztály első bajnoki mérkőzésére a REAC vendégeként került sor az elmúlt hétvégén. Az idénykezdet minden nehézsége, és az ezzel járó létszámhiány bizony nem túl jó előjel volt az első bajnoki előtt.
Sipos Lajos vezetőedző értékelése:  A keretből öten ilyen- de leginkább olyan elfoglaltságok miatt hiányoztak így az u14-es brigád 4 ifjú pelikánja nyújtott nekünk segítséget. Az első félidő nagy részében az ellenfél dominált, mi pedig barátságos vendégként, ehhez asszisztáltunk mégis mi szereztünk vezetést egy végig vitt kontrából. Nem sokáig vezettünk hiszen hamar 1-1 lett az állás, sőt a vezetést is megszerezte a vendéglátó csapat. Sok helyzet itt még több helyzet ott, hál’ istennek kapusunk Racsek Zoli mérkőzésben tartott bennünket. Játékunkból hiányzott a kellő agresszivitás, és főleg a győzelembe vetett hit. Egy gólos hátránnyal mentünk szünetre, melyet- így utólag elmondhatjuk- hasznosan töltöttünk el el, és a pislákoló lángból fáklyák gyúltak…
A második félidőben azt hittük nem jól látunk, de gyökeresen megváltozott minden. Mi minél több párharcot megnyerve egyre nagyobb nyomást gyakoroltunk az ellen védelmére, mely elkezdte a hibákat dobni, amiket mi gólokra váltottunk. Gyors egyenlítés után 3-2 majd, 4-2 nem oda.
Játékunk még nem hasonlított a Liverpooléra, de volt benne lendület, akarat, szenvedély meg minden.
Ám eljött a 65. perc és a fokozódó fáradtság…Egy cserénket szünetben ellőttünk így frissítésről szó sem lehetett.
Az utolsó negyed óra az adok-kapokról szólt, melyből a házigazda jött ki jól, ők berúgták a helyzeteket mi meg nem és a vége előtt 5-4 nem ide. Én nem tudom honnan vették a srácok azt az energiát, amit az utolsó percekben mozgósítottak, de hogy kiegyenlítettek az biztos. KATARZIS!
Le a kalappal a második félidőben tanúsított hozzáállás előtt, szép munka volt!
Összességében mindenki az átlag felett teljesített de ezek közül is kiemelkedően teljesített Racsek Zoli (olyat is megfogott amit nem lehet), Kiss Geri (3 gólja miatt), Török Olivér (védekező munka) és Rónai Bálint (lendületes szélső játék)

                                      Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?